11+1 βήματα για την έκσταση

11+1 βήματα για την έκσταση

1. Το σεξ είναι τρόπος έκφρασης


Η θερμή και άμεση ψυχική και συναισθηματική επαφή με τον σύντροφο σας, είναι τα καύσιμα που μετατρέπουν την φυσιολογική λειτουργία του σεξ, σε πραγματικό έρωτα. Εάν συνειδητοποιήσετε ότι το σεξ είναι η φυσική εκδήλωση του έρωτα που νιώθετε για τον σύντροφο σας, θα ανακαλύψετε νέους και ικανοποιητικούς τρόπους για να εκφράσετε την αγάπη σας και να δεχτείτε την δική του. Μην περιορίζετε τον έρωτα σας μόνο στο υπνοδωμάτιο. Ένα βλέμμα, ένα απαλό άγγιγμα ή ένα νεύμα, μπορούν να είναι η αρχή για να μετατρέψουν μια συζήτηση σε ερωτικό παιχνίδι. Έτσι το σεξ μετατρέπεται από φυσική ανάγκη σε τρόπο έκφρασης.

2. Εξασκηθείτε στην τέχνη της αγάπης


Η αγάπη είναι συναίσθημα αλλά και σκοπός. Αν επικεντρώσετε την προσοχή σας στο να ανοίξετε την καρδιά σας, θα βιώσετε περισσότερη αγάπη απ’ ότι μπορείτε να φανταστείτε – για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Εξασκηθείτε, για να καταφέρετε να δείξετε την αγάπη που νιώθετε, κάθε λεπτό.

3. Κάντε την σχέση σας μοναδική


Βρείτε τρόπους να τονίσετε την μοναδικότητα της σχέσης σας. Μετατρέπει το φυσιολογικό σε ξεχωριστό και το συνηθισμένο σε ιδιαίτερο. Πιαστείτε χέρι- χέρι, κάντε μια βόλτα στην παραλία χωρίς να μιλάτε, απλά να νιώθετε ο ένας την παρουσία του άλλου. Επικεντρώνοντας την προσοχή σας, στην μοναδικότητα της σχέσης σας, εμβαθύνετε την ψυχική ένωση με τον σύντροφο σας.


4. Είμαστε δυο


Στη σχέση σας είστε μαζί και αυτό σας κάνει συνέταιρους στην ίδια προσπάθεια: παίρνετε μαζί τις αποφάσεις και η σεξουαλικότητα σας εκφράζεται μέσα από ένα κοινό πλαίσιο.

5. Πες το χρυσόστομη!


Για να διατηρήσετε τον έρωτα και την οικειότητα για μια ζωή, πρέπει να είστε αληθινοί με τον σύντροφο σας. Τα μυστικά κρύβουν την αληθινή αγάπη και θολώνουν τον ερωτικό πόθο.

6. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;


Στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό. Αν θέλετε να καταλάβετε, ρωτήστε. Εάν θέλετε να πληροφορήσετε, μιλήστε. Οι πληροφορίες είναι απαραίτητες και για να σας μάθουν αλλά και για να μάθετε.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα


7. Ζητήστε: δεν κοστίζει τίποτα!


Πάρτε το ρίσκο και ζητήστε αυτό που θέλετε. Αλήθεια, τι έχετε να χάσετε;

8. Μην αυτολογοκρίνεστε


Επιτρέψτε στα ένστικτα σας να καθορίσουν και να καθοδηγήσουν την έκφραση σας. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας, σε προκαθορισμένους ρόλους στην αγάπη και τον έρωτα. Εξερευνήστε, πειραματιστείτε, διασκεδάστε!

9. Τρελή μου φαντασίωση!


Οι φαντασιώσεις είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Αποδεχτείτε τις και βρείτε ασφαλείς τρόπους για να εκφράσετε και εσείς και ο σύντροφος σας τις πιο έντονες φαντασιώσεις σας. Μην ξεχνάτε, ότι το υπέροχο σεξ ξεκινάει από την φαντασία σας!

10. Αποδεχτείτε την σεξουαλικότητά σας


Όπως είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι για τα συναισθήματα μας, έτσι και ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για την σεξουαλικότητα του. Μάθετε περισσότερα για το σώμα σας και μην περιμένετε από τον σύντροφο σας να σας οδηγήσει. Συμμετέχετε και εσείς.


11. Ουδείς τέλειος


Φτάνει πια αυτό το παραμύθι της τελειότητας. Όλοι έχουμε ψεγάδια και ελαττώματα. Ας μην αφήσουμε τον μύθο της τελειότητας να μας καταδυναστεύει. Ο έρωτας που σας δένει με τον σύντροφό σας είναι το ισχυρό σας όπλο σε αυτή την περίπτωση. Αφού σας ερωτεύτηκε πάει να πει ότι κάτι βρίσκει υπέροχο επάνω σας, έτσι δεν είναι; Απελευθερωθείτε από το άγχος να είστε τέλειοι και πέστε με τα μούτρα στην απόλαυση του έρωτά σας!

Απολαύστε με όλες τις αισθήσεις σας!


Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το να μάθετε να απολαμβάνετε τις στιγμές, το δέσιμο, την τρυφερότητα, την έκφραση του έρωτά σας. Αφεθείτε στην μαγεία της στιγμής και μην αγχώνεστε για τίποτα: να είστε σίγουροι ότι όταν θα επιστρέψετε στην… πραγματικότητα θα είναι όλα εκεί και θα σας περιμένουν!


Σοφία Δεδεμάδη