Ρομαντικές Αποδράσεις : 3+1 Mέρη που αξίζει να επισκεφτείς με τον σύντροφό σου

Ρομαντικές Αποδράσεις : 3+1 Mέρη που αξίζει να επισκεφτείς με τον σύντροφό σου

Στο σημερινό μου άρθρο θα μιλήσουμε για τις ρομαντικές αποδράσεις με τους συντρόφους σας, για εκείνες τις αποδράσεις που μπορείτε να χαρείτε την σχέση σας και να περάσετε μαζί λίγες στιγμές ηρεμίας, αλλά και ξεκούρασης.

Δε θα σας καταγράψω για αποδράσεις στο εξωτερικό, αλλά για 3+1 δικά μου αγαπημένα μέρη που τα θεωρώ ρομαντικά στην Ελλάδα -φυσικά και όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι πανέμορφα-.
Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα :
·        Ναύπλιο : Το Ναύπλιο το έχω ερωτευτεί από την 1η φορά που το επισκέφτηκα και το θεωρώ ως το πιο ρομαντικό μέρος που αξίζει να πάει ένα ζευγάρι. Βέβαια δε το συνιστώ για καλοκαίρι, αλλά για Σεπτέμβριο λόγω της ζέστης. Φυσικά αν δεν σας ενοχλεί η ζέστη μπορείτε να πάτε και το καλοκαίρι. Αξίζει να ανεβείτε στο Παλαμήδι και να κάνετε βόλτα στο Ναύπλιο, να κάτσετε στις καφετέριες και απέναντι να έχετε θέα το  Μπούρτζι. Οι παραλίες είναι πανέμορφες για να κάνετε τα μπάνια σας και σας συνιστώ να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο όπου θα έχετε ως βάση το Ναύπλιο και θα μπορείτε να κάνετε εξορμήσεις σε κοντινά μέρη.
·        Κρήτη : Για την Κρήτη δεν έχω να πω πολλά, λίγο πολύ όλοι μας έχουμε ταξιδέψει στην Κρήτη και η αλήθεια είναι πως προσωπικά την έχω γυρίσει όλη 2 φορές και θα ήθελα να ξαναπάω. Κατ’ εμέ το πιο ρομαντικό μέρος για μένα είναι ο Άγιος Νικόλαος λίγο η Λίμνη Βουλισμένη, λίγο οι βόλτες στα σοκάκια σας αλλάζει την ψυχολογία, αλλά και την διάθεση. Συνιστώ όπως έγραψα και για το Ναύπλιο να έχετε ενοικιάσει κάποιο αυτοκίνητο ώστε να γυρίσετε όλη την Κρήτη και φυσικά να επισκεφτείτε και τον Άγιο Νικόλαο
·        Αθήνα : Για όσους δεν μένετε Αθήνα ή ακόμα και για όσους μένετε Αθήνα και δεν θα πάτε πουθενά φέτος έχω να σας πω ότι την Αθήνα τη θεωρώ έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς και θα σας πω αμέσως γιατί. Καταρχήν έχετε πολλές επιλογές για να βγείτε : Μπορείτε να κάντε βόλτα στο Κέντρο -Πλάκα, Γκάζι, Κολωνάκι-, μετά μπορείτε με τα μέσα να πάτε προς Παραλιακή για να πιείτε το ποτό σας ή να κάνετε μπάνιο, μπορείτε επίσης να πάτε προς Βόρεια ή Ανατολικά Προάστια ή Δυτικά Προάστια. Αν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να βγείτε και έξω από την Αθήνα πηγαίνοντας Σαρωνίδα ή περνώντας με ένα καραβάκι από τον Πειραιά απέναντι στην Σαλαμίνα. Η Αθήνα έχει πολλά μέρη που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος, από τα πανέμορφα σοκάκια της Πλάκας, μέχρι τον Λυκαβηττό ή όταν έχει Πάνσεληνο μπορεί να ανέβει στην Ακρόπολη με το ταίρι του.
·        Το καλύτερο μέρος σας το άφησα για το τέλος και είναι η Σαντορίνη : Αγαπώ την Σαντορίνη και είμαι ερωτευμένη με την Σαντορίνη, την έχω γυρίσει όλη και την θεωρώ ως το καλύτερο και πιο ρομαντικό νησί. Καταρχήν το ηλιοβασίλεμα στην Οία είναι ότι πιο ρομαντικό για τα ζευγάρια. Οι βόλτες στα σοκάκια και ο αέρας της Σαντορίνης σας κάνουν να αγαπήσετε πιο πολύ το ταίρι σας. Με ένα καΐκι μπορείτε να πάτε και στο ηφαίστειο. Επίσης να μην ξεχάσετε να φάτε τους παραδοσιακούς τοματοκεφτέδες και να πιείτε το υπέροχο τοπικό γλυκό κρασί τους Βινσάντο. Μην ξεχάσω να σας πω ότι υπάρχει ένας μύθος για το Ημεροβίγλι ότι όποτε πάνε εκεί τα ζευγάρια χωρίζουν!
Όπου και αν πάτε σας εύχομαι να περάσετε τέλεια και να μην ξεχάσετε πως τις μέρες που θα είστε με το ταίρι σας να μην σηκώνετε τηλέφωνα ή να ασχολείστε με το κινητό σας, αλλά να δώσετε την αμέριστη σημασία στον σύντροφό σας!!!
Μέχρι το επόμενο άρθρο να χαμογελάτε γιατί το αξίζετε!!