Επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών

Επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών

Το στρες της καθημερινότητας, οι περιβαλλοντικές συνθήκες και το εντατικό σταϊλινγκ κλέβουν την ομορφιά των μαλλιών μας. Τα μαλλιά χάνουν γίνονται εύθραυστα και θαμπά ή ατίθασα και φριζάρουν, ενώ συχνά εμφανίζεται τριχόπτωση. Ευτυχώς όμως το όνειρο για μαλλιά λαμπερά, απαλά, με όγκο και ζωντάνια μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στα νέα επαναστατικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, που έρχονται για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα στη ρίζα του.
Μαλλιά με φυσική κίνηση και χωρίς φριζάρισμα
 Discipline της Kerastase  
H Kerastase καινοτομεί ακόμα μια φορά στην περιποίηση των μαλλιών, ερχόμενη να καλύψει μια πολύ σημαντική ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας: την ανάγκη για πειθαρχία, anti-frizz και έλεγχο στα ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν και οι γυναίκες αδυνατούν να τα διαχειριστούν.
Η καινούρια σειρά της Kerastase, Discipline έχει 2 επίπεδα: αυτό της πειθαρχίας με διάρκεια 10 λουσιμάτων που γίνεται με μια εξειδικευμένη υπηρεσία αποκλειστικά στο κομμωτήριο και μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που επιτρέπει στην καταναλώτρια να συνεχίσει την θεραπεία στο σπίτι.
Το πρώτο επίπεδο είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία που γίνεται στο κομμωτήριο πρόκειται για μια μοναδική 45′ -60’ εμπειρία, το λεγόμενο πρωτόκολλο Discipline που εφαρμόζεται από τα χέρια του επαγγελματία-κομμωτή και διατηρείται με προϊόντα φροντίδας για το σπίτι για μοναδική πειθαρχία και anti-frizz αποτέλεσμα με διάρκεια για 10 λουσίματα. Ο συνδυασμός της προ-κερατίνης και ενός πολυμερούς επιφανειακής αναπλήρωσης που περιέχουν τα προϊόντα εξασφαλίζει χωρίς καμία χημική εργασία, εύκολο και γρήγορο χτένισμα και ταυτόχρονα μαλλιά που διατηρούν την ελευθερία κίνησής τους χωρίς να φριζάρουν.
Το δεύτερο επίπεδο, είναι αυτό της περιποίησης στο σπίτι, με το κατάλληλο bain είτε για πολύ ευαισθητοποιημένα μαλλιά χωρίς θειικά άλατα, είτε για όλους τους τύπους μαλλιών, μια μάσκα και ένα anti-frizz spray, το Fluidissime που δεν ξεβγάζεται και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και λαμπερά.
Ενάντια στη τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών
 SATINIQUE Anti-Hairfall Shampoo & Conditioner, σαμπουάν και μαλακτικό κατά της τριχόπτωσης από την ΑΜWAY
Ενεργοποιεί και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής για την αντιμετώπιση και μείωση τη τριχόπτωσης, η οποία οφείλεται στο σπάσιμο των εύθραυστων, αδύνατων και αραιών μαλλιών. Με τη χρήση των προϊόντων μπορούν να εξοικονομηθούν έως και 1.800 στελέχη ανά μήνα! Το σαμπουάν και το conditioner περιλαμβάνουν το σύμπλεγμα ENERJUVE το οποίο επαναφέρει τα μαλλιά στην φυσική και υγιή τους όψη. Την αποτελεσματικότητα των προϊόντων έρχεται να συμπληρώσει το μείγμα από Ginseng και εκχύλισμα φύλλων Mulberry τα οποία βοηθούν στην υγιή εμφάνιση των μαλλιών.
Σειρά Cerafill της Redken 
Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης των μαλλιών για την αντιμετώπιση της αραίωσης. Δυναμώνει την τρίχα και προλαμβάνει το σπάσιμο, θρέφει το τριχωτό της κεφαλής, ενεργεί σε κάθε τρίχα ξεχωριστά ώστε να αυξήσει την πυκνότητά της και ενεργοποιεί τον θύλακα της τρίχας αυξάνοντας την πυκνότητα των μαλλιών. Περιλαμβάνει:
Cerafill Retaliatehair redesinfying treatment, καθημερινή θεραπεία επαναπύκνωσης των αδύναμων μαλλιών-εφαρμόζεται σε στεγνά ή νωπά μαλλιά- και σύμφωνα με τη σχετική έρευνα χαρίζει 1700 νέες τρίχες σε 3 μήνες
 
Cerafill Retaliate Shampoo for advanced thinning hair, ένα τονωτικό σαμπουάντο οποίο διεγείρει την μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής ενώ κάνετε μασάζ, καθαρίζει και ενδυναμώνει το τριχωτό της κεφαλής, συμβάλλοντας στη βελτίωση ενός υγιούς περιβάλλοντος.
Cerafill Retaliate Conditioner for advanced thinning hair, ένα κοντίσιονερ το οποίο επίσης διεγείρει την μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής ενώ κάνετε μασάζ.
Cerafill maximize Dense Fx, θεραπεία leave in η οποία αυξάνει την διάμετρο της τρίχας με ελαφριά, καινοτόμο φόρμουλα, πλούσια σε συστατικά που ενδυναμώνουν και θρέφουν την τρίχα.
Πιτυρίδα τέλος!
SATINIQUE Anti-dandruff Shampoo, σαμπουάν κατά της πιτυρίδας από την ΑΜWAY:  
Ενυδατώνει και καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής εξαφανίζοντας εντελώς τις νιφάδες. Είναι ιδανικό για οποιοδήποτε τύπο μαλλιών που παρουσιάζει πιτυρίδα και ηρεμεί από την ενοχλητική φαγούρα, χαρίζοντας στα μαλλιά υγεία και λάμψη. Περιέχει βιταμίνη Ε, για θρέψη και ενυδάτωση, καθώς επίσης αβοκάντο για πρόληψη της λιπαρότητας και της επανεμφάνιση της πιτυρίδας.
Για δυνατά μαλλιά!
SATINIQUE Scalp Tonic, λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής από την ΑΜWAY:
Η υγεία των μαλλιών ξεκινά από τη ρίζα. Η υγεία του τριχωτού ευθύνεται για την καλή εμφάνιση των μαλλιών μας. Η Scalp Tonic προσφέρει ισορροπημένη ενυδάτωση και τη δύναμη που χρειάζονται τα μαλλιά. Θρέφει την επιδερμίδα και βοηθά στη μείωση του ερεθισμού που προκαλείται από το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Ενδυναμώνει το τριχωτό της κεφαλής για πλουσιότερα και πυκνότερα μαλλιά. Βοηθά στον περιορισμό του ερεθισμού και της αποδυνάμωσης της ρίζας της τρίχας. Διαθέτει αντιοξειδωτική δράση. Αποτέλεσμα; Πυκνά, δυνατά και πλούσια μαλλιά! Αν μάλιστα συνδυάσετε τη λοσιόν με την ενυδατική κρέμα μαλλιών, τη SATINIQUE Scalp Tonic, τα μαλλιά γίνονται ακόμα πιο ανθεκτικά, λαμπερά και γεμάτα ενέργεια.
Για προστατευμένα μαλλιά!
SATINIQUE Dual Defend Spray, σπρέι διπλής προστασίας από την ΑΜWAY:

Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά και τις βλάβες που μπορεί να προκληθούν με την θερμότητα κατά τη διάρκεια χρήσης συσκευών στάιλινγκ. Αποκαθιστά τη φυσική άμυνα της τρίχας κατά των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και επαναφέρει τη λάμψη της. Με τη μοναδική του φόρμουλα το χρώμα δεν ξεθωριάζει και μένει ζωντανό για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενδυναμώνοντας την τρίχα έως και εννιά φορές! Περιέχει εκχύλισμα ροδιού που βοηθά στην αναζωογόνηση των θαμπών και ξηρών μαλλιών, ενώ η βιταμίνη Ε τα ενυδατώνει και τα προστατεύει.