Η Τζένιφερ Λόπεζ και η… μηχανή που διατηρεί τη νεότητά της!

Η Τζένιφερ Λόπεζ και η… μηχανή που διατηρεί τη νεότητά της!

Η δημοφιλής σταρ δεν σταματάει να εκπλήσσει τους θαυμαστές της με όσα γράφει στο προσωπικό της newsletter.

Πριν λίγο καιρό τους περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς της έκανε πρόταση γάμου για 2η φορά ο πρώην σύζυγός της, ο επίσης ωραίος και δημοφιλής Ben Aflek:  «Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος, στη μπανιέρα μου, η αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Έκπληκτη τον κοίταξα στα μάτια και τον είδα να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα… Ναι, ναι σε παντρεύομαι… του απάντησα κλαίγοντας κι εγώ…».

Στο τελευταίο της newsletter, εστιάζει σε ένα εντελώς διαφορετικό, αλλά επίσης προσωπικό της θέμα. Αποκαλύπτει στους θαυμαστές της το μεγάλο μυστικό της νεανικής της εμφάνισης, παρά τα 52 της χρόνια:

«Το έμαθα με οδυνηρό τρόπο στα 20 μου χρόνια, αλλά από τότε δεν έπαψα να το εφαρμόζω καθημερινά. Σ’ εκείνη τη φάση της ζωής μου και για μεγάλο χρονικό διάστημα δούλευα πολύ σκληρά, δεν κοιμόμουν παραπάνω από 3-5 ώρες την ημέρα, αλλά ένιωθα ανίκητη! Ώσπου μια μέρα έπαθα την πρώτη μου κρίση πανικού. Τρομοκρατήθηκα, δεν είχα βιώσει ποτέ πριν τα σωματικά συμπτώματα που προκαλεί ο πανικός ούτε τις τρομακτικές σκέψεις που βάζει στο μυαλό σου. Ήμουν σίγουρη ότι τρελαίνομαι! Όταν με πήγαν στον γιατρό και μέχρι να με πείσει ότι δεν μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, και ότι απλώς είμαι εξαντλημένη λόγω της έλλειψης επαρκούς και καλού ύπνου, ότι η σύγχυση και η παντελής αδράνεια και αδυναμία που νιώθω οφείλονται αποκλειστικά σ’ αυτό. Μου συνέστησε να κοιμάμαι τουλάχιστον 7-9 ώρες κάθε βράδυ, να αποφεύγω την καφεϊνη και να γυμνάζομαι για να εκτονώνω το στρες.  Και από τότε τηρώ αυτό το πρόγραμμα απαρέγκλιτα.

»Το διαρκές στρες και άγχος προκαλεί αϋπνία και χωρίς να το καταλάβεις δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Η αϋπνία προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο στρες και καταλήγεις… κουρέλι! Δεν είναι προσωπική μου άποψη αυτή, αλλά των ειδικών του ύπνου. Ευτυχώς το έμαθα πολύ νωρίς και από τότε άρχισε το ταξίδι μου στην ευεξία. Κατάλαβα πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι συνέπειες όταν αγνοείς τι χρειάζεται το σώμα και η ψύχη σου για να διατηρήσουν την υγεία τους.

»Τηρώντας όλα αυτά τα χρόνια τις οδηγίες των ειδικών διαπίστωσα ότι δεν ωφελήθηκε  μόνο η υγεία μου, ψυχική και σωματική, αλλά και η εμφάνισή μου! Βλέπω τον ύπνο σαν μια μικρή μηχανή του χρόνου, στην οποία μπαίνεις μερικές ώρες για να διατηρήσεις την υγεία σου, και όταν βγαίνεις από αυτήν είσαι πιο νέος από πριν!».

Τάδε έφη η Τζένιφερ για να… δικαιολογήσει την νεανική της εμφάνισή,  που ως γνωστόν δεν την δείχνει πάνω από 40, αλλά, αν αυτό οφείλεται μόνο στον καλό και επαρκή ύπνο, αν θέλουμε το πιστεύουμε…