Το φθινόπωρο είναι εδώ και είναι… ερωτικό!

Το φθινόπωρο είναι εδώ και είναι… ερωτικό!

Είναι γεγονός πως το φθινόπωρο φημίζεται για την ερωτική του διάθεση. Λίγο ο ήλιος που συνεχίζει τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα του, λίγο η βροχή που κάνει την εμφανιση της και δροσίζει τα βράδια, μας διεγείρουν ερωτικά. Είναι λοιπόν η πιο κατάλληλη εποχή για να έρεθετε πιο κοντά στον αγαπημένο/η σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Πώς; Πολύ απλά: Θυμηθείτε τι κάνατε για εκείνον/η όταν πρωτογνωριστήκατε, και… επαναλάβετέ το!

Πάρτε του/της ένα δωράκι

Όχι κάτι μεγάλο, ούτε κάτι ακριβό. Κάτι που να του/της υπενθυμίζει πόσο τον σκέφτεστε. Κάτι που να του/της θυμίζει τις πρώτες σας ημέρες ως ζευγάρι. Σκεφτείτε τι μπορεί να χρειάζεται. Θυμηθείτε εκείνη την απογευματινή βόλτα σας στα μαγαζιά, που κάτι της άρεσε και θα ήθελε να το αγοράσει. Ή την επιθυμία του για μία μπλούζα που θα πηγαίνει με το παντελόνι που ήδη έχει ! Αυτές οι μικρές ρομαντικές κινήσεις θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.

Προγραμματίστε ένα 2μερο

Αν ο χρόνος σε πιέζει και η δουλειά περιμένει, κανόνισε έστω ένα 2μερο για απόδραση ή μία μονοήμερη εκδρομή σε ένα ωραίο τοπιο.Αυτές οι στιγμές  θα σας ανανεώσουν ! Θα αναζωπυρωθεί η φλόγα σας ! Καθίστε μαζί στην παραλία και δείτε το ηλιοβασίλεμα ή σε ένα ωραίο υπερυψωμένο σημείο της πολης! Κάντε μία βόλτα δίπλα στην θάλασσα και πιαστείτε χέρι-χέρι.  Φάτε μαζί παγωτό, μοιραστείτε το και δώστε μία παιχνιδιάρικη νότα στη στιγμή. Μοιραστείτε την ίδια ζακέτα σε μια βόλτα και… γελάστε με την καρδιά σας!

Θυμηθείτε γιατί τον/την αγαπάτε και πείτε το

«Σ αγαπώ γιατί…νιώθω υπέροχα όταν μου χαμογελάς» . Στείλε ένα γλυκό μήνυμα. Θύμησέ της/του ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους είσαι μαζί της/του. Να θυμίζετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματα σας. Πείτε ο ένας στον άλλον «Σ ’αγαπώ» . Τι πιο γλυκό από μία «Καλημέρα αγάπη μου» ; Έτσι θα του/της δείξετε ότι είναι η πρώτη σας σκέψη όταν ξυπνάτε…

Κεφάλαιο σεξ

Ένα κεφάλαιο κλειδί σε μία σχέση, γι‘ αυτό μην το ξεχνάτε ! Το φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για πειραματισμούς ! Βάλτε τα δυνατά σας  για να μείνει «ζωντανή» η φλόγα σας. Μην αναστέλλετε τις επιθυμίες σας και τις πονηρές σας σκέψεις (καταλαβαίνετε τι εννοώ…)

Και για το τέλος….

Βγείτε ραντεβού! ΝΑΙ! Το ξέρω είναι κάτι παλιακό… Το ξέρω μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά τολμήστε το και θα με θυμηθείτε! Είναι ο καλύτερος τρόπος να πλησιάσετε ο ένας στον άλλον. Κλείστε τα κινητά σας (όπως κάνατε το πρώτο καιρό για να μην σας ενοχλήσουν και να μην χάσετε στιγμή ο ένας από τον άλλον) και πιείτε το ποτό σας. Μιλήστε ο ένας στον άλλον, ακούστε ο ένας τον άλλον. Πείτε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες και κάντε τις πράξη. Κοιτάξτε τον/την στα μάτια και χαμογελάστε που είστε μαζί. Εκτιμήστε τον άνθρωπό σας και χαρίστε του ένα φιλί !

Θυμηθείτε: Το φθινόπωρο είναι μια από τις πιο ερωτικες περιοδους του χρόνου.

Γι’αυτό λοιπόν..μην χάνετε λεπτό!