close

Τα γενέθλια του Υδροχόου

 

Καλή αρχή στη νέα γενέθλια χρονιά σας, φίλες και φίλοι στο ζώδιο του Υδροχόου. Μία ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά για σας, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη, προκειμένου να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ήδη είστε αρκετά κουρασμένοι από θέματα που έχουν πιέσει αρκετά τη ζωή σας και αισθάνεστε πως υπάρχει ένα βαρύ φορτίο, το οποίο εμποδίζει την καθημερινότητα να είναι ευχάριστη και ανάλαφρη.

Ωστόσο, έχετε ξεκινήσει με καλύτερες συνθήκες από τις προηγούμενες χρονιές και αυτό είναι ένα προτέρημα για φέτος.

Με νέες ιδέες και με επιθυμίες να χαράξετε νέα πορεία, αναπτύσσετε όμορφα συναισθήματα και ταυτόχρονα ενδιαφέρεστε όλο και περισσότερο για τις αξίες που σας εμπνέουν.

Διορατικοί και με ευρεία αντίληψη συνήθως, είστε έτοιμοι να θέσετε βάσεις για ένα νέο δρόμο ζωής. Αυτόν τον δρόμο θα τον επεξεργαστείτε κυρίως από τα μέσα της Άνοιξης ως τα μέσα του καλοκαιριού, όχι πολύ δυναμικά φυσικά, όχι αποφασιστικά, αλλά θέτοντας τα κριτήρια που θα είναι απαραίτητα από το τέλος του 2020 και μετά. Γιατί στην ουσία αυτή τη χρονιά θεμελιώνετε και ξεκαθαρίζετε πολλά που θα φανούν χρήσιμα κυρίως από το επόμενο έτος και στη συνέχεια αυτού…

Χωρίς γερές βάσεις όμως, δεν μπορείτε να απολαύσετε τα δώρα που υπόσχεται το μέλλον! Και οι βάσεις τίθενται φέτος!

Περισσότερο δεκτικοί και συναισθηματικοί προφανώς φέτος, θα είστε καινοτόμοι, πρωτοποριακοί, διαισθητικοί και διορατικοί ταυτόχρονα. Άλλοτε μία αίσθηση της ποιότητας θα σας συγκινεί, κι άλλοτε μία ιδέα για ένα νέο σχέδιο, θα σας συναρπάζει.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται βιασύνη, δεν χρειάζεται ενθουσιασμός. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και θα είναι με το μέρος σας. Η γενική εικόνα στην έναρξη του νέου γενέθλιου έτους σας, δείχνει πως θα υπάρξουν λύσεις, τρόποι, που θα επουλώσουν τραύματα και αδυναμίες του παρελθόντος, αρκεί να επεξεργαστείτε τα δεδομένα της εποχής και την εμπειρία του χθες αυτή τη χρονιά. Δεν υπάρχει χώρος για περιττά, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αλλά ούτε λόγος για αποθάρρυνση.

Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις, ερωτευθείτε ξανά, έναν άνθρωπο, ένα έργο, ένα όραμα, αλλά κινηθείτε με σύνεση, θέτοντας γερά θεμέλια και κλείνοντας κύκλους στείρους και δίχως νόημα στη ζωή σας.

Ωστόσο, στην ανάγκη να αποδράσετε από τις δυσκολίες και τις καθυστερήσεις, αποφύγετε να κάνετε ανέφικτα όνειρα ή να ακολουθήσετε ουτοπίες.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σας χρονιά μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Υδροχόος 2020.

 

Κάποιες επιπρόσθετες λεπτομέρειες ανάλογα με το δεκαήμερο (δεκανό) γέννησής σας:

Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί, ευαίσθητοι, δεκτικοί, ευάλωτοι και ονειροπόλοι… Μία διαφορετική αίσθηση σας διακρίνει, από το σύνηθες, γι’ αυτό θα συνιστούσαμε να είστε προσεκτικοί. Μπορεί να φανείτε ιδιαίτερα ανεκτικοί ή «βολικοί» και να κάνετε λάθος επιλογές. Παρά ταύτα, είναι μία ευκαιρία να αφήσετε για λίγο κατά μέρος την λογική και να δώσετε προτεραιότητα στην έμπνευση των συγκινήσεων, στις διακυμάνσεις των δονήσεων της ψυχής!
  • Στην επαγγελματική σας ζωή, αν το επάγγελμα που ασκείτε έχει σχέση με Τέχνη και δημιουργία, σίγουρα έχετε το προβάδισμα φέτος, σε σχέση με άλλες εποχές. Αφεθείτε στις νέες ιδέες, προχωρήστε τολμηρά και προσέχετε μόνο τις δαπάνες σας. Δεν χρειάζεται υπεραισιοδοξία. Η λογική, ας στηρίζει τις επενδύσεις σας και ας βλέπετε «μακριά», έχοντας στα πόδια γερά στη γή! Αρχίζετε να αξιολογείτε καλύτερα τις δυνατότητές σας, και να επιζητάτε αναγνώριση και κύρος.

Αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, εξακολουθεί το ρομαντικό κλίμα που αφορά και τον πρώτο δεκανό, με επιπρόσθετο στοιχείο το πιο έντονο στοιχείο στο φλερτ. Τολμάτε, θεωρείτε πως είναι ένα παιχνίδι και ένας τρόπος διασκέδασης για σας, η γοητεία… Αρέσετε φυσικά και σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, ένα φιλικό περιβάλλον επίσης, θα έχετε επιτυχίες. Απλά με τον τρόπο αυτό, δεν υπόσχονται διάρκεια οι περισσότερες κατακτήσεις. Γι’ αυτό πέραν της αρχικής ικανοποίησης, ας επιλέξετε κάτι πιο σταθερό για υπάρχει διάρκεια. Είναι σημαντικό να είστε προσγειωμένοι και με ευθυκρισία ως προς τις επιλογές σας.
  • Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε στις γνώσεις σας, αλλά πρέπει να είστε προγραμματισμένοι και να μην ρισκάρετε πολλά. Σίγουρα έχετε ιδέες και δυνατότητες, οπότε ας εκμεταλλευτείτε κάθε σημαντική ευκαιρία και ας δώσετε έμφαση στην διεύρυνση, σε νέους ορίζοντες, σε επαφές με το εξωτερικό, ή στην μετεκπαίδευση. Χρειάζεται να έχετε ρεαλιστικούς στόχους όμως, και να μην παγιδευτείτε σε ωραίες υποσχέσεις.

Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ανοιχτοί κυρίως από την Άνοιξη και μετά. Ωστόσο, ας διατηρείτε επιφυλάξεις ως προς τους ανθρώπους που συνδέεστε μαζί τους, με ένα επίπονο συναισθηματικό παρελθόν. Μπορεί να σας κουράσουν ή να επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Κατά συνέπεια, ας μην κάνετε βιαστικές επιλογές. Είναι μία σημαντική χρονιά συνειδητών και ρεαλιστικών στόχων σε κάθε τομέα. Αποφύγετε να επιβαρύνεστε με επιπλέον προβλήματα.
  • Στην επαγγελματική σας ζωή, διανύετε μία περίοδο όπου πρέπει να ξεδιαλύνετε τους στόχους και να θέσετε προτεραιότητα στα εφικτά και πραγματοποιήσιμα όνειρα. Κάποιες πρώτες ιδέες θα σας παρακινήσουν από την Άνοιξη και μετά, για δημιουργικότητα και έμπνευση και για ανάληψη ευθυνών από το καλοκαίρι και μετά. Ωστόσο, μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι. Πολλά θετικά υπόσχεται το μέλλον, αν προσδιορίσετε στόχους και αφήσετε πίσω ό,τι είναι στείρο στο παρελθόν. Αφήστε πίσω “περιττά βάρη”.

Πηγή: https://astrolife.gr/ydrochoos-to-zodio-toy-mina-ta-fetina-genethlia/

 


Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξα την γαλλική γλώσσα. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών σε σχολές ξένες και ελληνικές, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων. Μέλος της Astrological Association of Great Britain, είμαι σύμβουλος αστρολογίας, διδάσκω αστρολογία, διοργανώνω σεμινάρια και κύκλους αυτογνωσίας με βάση τον αστρολογικό μας χάρτη. Βιβλία μου: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», «Το βιβλίο της αστρολογίας», «Αστεροειδείς», «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση. Παράλληλα συμμετείχα και συμμετέχω με άρθρα για πολλά χρόνια σε έντυπα και στον ηλεκτρονικό τύπο (δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΠΗΤ). Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς. Η αστρολογία, όπως και κάθε εσωτερική γνώση, μας διδάσκει πώς να έχουμε ένα δρόμο προς την πληρότητα και μας προσφέρει την δυνατότητα της επιλογής. Αφού όπως λέει και η ρήση… «Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ’ αυτά»…. ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της σοφίας λοιπόν. Λόγω κλασικών σπουδών και μελέτης της πολιτιστικής κληρονομιάς των λαών της Β. Ευρώπης, ασχολήθηκα με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων, με στόχο πρωτίστως την αυτο-βελτίωσή μας. Εναλλακτική θεραπεύτρια, παραδίδω απλές και εύχρηστες τεχνικές ενδυνάμωσης για τον καθένα μας. Και είμαι κάτοχος του πτυχίου κρυσταλλοθεραπείας Mastering The Properties Of Crystals

INSTAGRAM FEED