Ζώδια και οι ερωτικές τους σχέσεις το 2020

Ζώδια και οι ερωτικές τους σχέσεις το 2020

Ο Έρωτας, ο μικρός «φτερωτός θεός», πάντα στο προσκήνιο, να μας συναρπάσει, να μας γοητεύσει, να μας ανάψει την φλόγα της δημιουργίας και να φέρει γλυκύτητα στην καρδιά… είναι η προσδοκία, η επιθυμία και η ευχή όλων μας

Τι επιφυλάσσει λοιπόν το νέο έτος για την ερωτική μας ζωή;

Η ερωτική προοπτική για το ζώδιο του Ηλίου και του ωροσκόπου μας:

Κριός 

Αρκετά συγκροτημένοι για τα δεδομένα της προσωπικότητάς σας, θα εστιάσετε περισσότερο το ενδιαφέρον σε στόχους κοινωνικούς. Επομένως αρχικά η συναισθηματική σας ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα…

Πολλά βελτιώνονται όμως από τα μέσα της Άνοιξης και μετά. Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και ίσως παρουσιαστούν ευκαιρίες για φλερτ και αισθηματικές συναντήσεις. Κάποιες γνωριμίες από το παρελθόν, ενδέχεται να επαναπροσεγγίσουν και να σας απασχολήσουν.

Από τον Ιούνιο και μετά όμως, ξεκαθαρίζουν αρκετά θέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή.

Θα είστε πιο άμεσοι και θα απομακρύνετε όσους δεν σας συγκινούν.

Από τα τέλη του Ιουνίου και μετά, θα έχετε περισσότερο δυναμισμό και διάθεση να αναλάβετε τα ηνία των σχέσεων, κατακτώντας τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Θα ήταν σημαντικό όμως, να μην νιώσετε κυρίαρχοι του παιχνιδιού, αψηφώντας τα συναισθήματα των άλλων. Η φύση σας είναι φλογερή και μαχητική, αλλά σε κάθε σχέση, μετρούν η ισορροπία και η αρμονία.

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Κριός 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-krios-2020/

Ταύρος

Η χρονιά αυτή έχει ευκαιρίες προκειμένου να βελτιωθεί η κοινωνική και προσωπική σας ζωή. Θα ήταν καλό να μην αμελήσετε τα μαθήματα της προηγούμενης διετίας.

‘Ηδη από την περυσινή χρονιά, υπήρχαν ανατροπές ή ξεκαθαρίσματα στις ισορροπίες των σχέσεων. Μπορεί μάλιστα να αναθερμάνατε τις προσωπικές σχέσεις σε μεγάλο βαθμό (αν σ΄αυτό συναινεί το ατομικό ωροσκόπιο με τα προγνωστικά του συστήματα).

Και σ’ αυτή τη χρονιά λοιπόν,  είναι απαραίτητο να ανατρέψετε όσα γνωρίζατε για τις σχέσεις. Λάθη του παρελθόντος ή κρυφά παράπονα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να αναδείξουν ένα διαφορετικό προφίλ των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Θα περάσετε ίσως κατά διαστήματα κρίσεις, προκειμένου να φθάσετε στην αλληλοκατανόηση.

Η αισθηματική σας ζωή αναπτύσσεται πιο εύκολα με ανθρώπους που έχουν το ίδιο ιδεολογικό ή φιλοσοφικό προφίλ με σας, είναι καταξιωμένοι στον χώρο τους και πρακτικοί. Μαγνητίζετε και εντυπωσιάζετε στον χώρο που κινείστε.

Ωστόσο, δεν υπόσχονται διάρκεια όλες οι γνωριμίες, γι’ αυτό μην βιαστείτε να επενδύσετε άμεσα. Εξ άλλου δεν είστε σίγουροι πλέον πως σας ενδιαφέρει μία σταθερή σχέση. Προφανώς η αγάπη παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά με νέα δεδομένα που δεν έχετε προσδιορίσει ακόμη…

Στην κοινωνική σας ζωή, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, σε γνωριμίες και στον ευρύτερο κύκλο που σας ενδιαφέρει να ανελιχθείτε.

Θα κάνετε αρκετές προσπάθειες και ίσως αυτό είναι καινοτόμο για σας. Συνήθως διατηρείτε χαμηλούς τόνους. Ωστόσο, αυτή την χρονιά, θα ανατρέψετε τη σταθερή σας γραμμή. Θα κάνετε μία στροφή, θα έχετε ελάχιστη υπομονή απέναντι σε όσους έχουν ξένη νοοτροπία προς τη δική σας, ή είναι απρόβλεπτοι και αντικοινωνικοί.

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Ταύρος 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-tayros-2020/

Δίδυμοι

Φλογερή η περυσινή περίοδος για αρκετούς από εσάς, με αρκετές γνωριμίες, επαφές, εξόδους και δραστηριότητες. Ίσως όμως διασκορπίσατε την ενέργειά σας σε πολλά, χωρίς να καταλήξετε σε κάτι ή κάποιον συγκεκριμένα.

Πλέον περισσότερο επιλεκτικοί φέτος, θα είστε αυστηροί ως προς τις προσωπικές σας σχέσεις, από την αρχή του έτους. Δεν θα θέλετε να χάνετε χρόνο σε σχέσεις που δεν προσφέρουν αυτό που πραγματικά χρειάζεται η ψυχή.

Αναζητώντας την πληρότητα λοιπόν πλέον, θα επενδύσετε με σύνεση σε όποιον σας προσελκύετε.

Ενδιαφέρουσα περίοδος θα είναι από τα μέσα της Άνοιξης ως τον Ιούλιο. Θα είστε αρκετά γοητευτικοί, ευχάριστοι και θα κινηθείτε στον αισθηματικό και κοινωνικό τομέα, όπως κρίνετε. Θα κρατάτε τα ηνία σε μεγάλο βαθμό.

Ας προσέξετε όμως από τα μέσα Μαΐου ως το τέλος Ιουνίου, καθώς μπορεί να έλκετε ανθρώπους από το παρελθόν ή με παρόμοιο χαρακτήρα. Αυτή η περίοδος κάτι έχει να σας διδάξει και θα ήταν καλό να είστε αρκετά σκεπτικιστές, για να πάρετε αποφάσεις σημαντικές.

Από τα τέλη Ιουνίου και μετά, θα διεκδικήσετε μία διαφορετική κοινωνική θέση. Η κατάκτηση θα γίνει σημαντικός στόχος και αν σας ενδιαφέρει να κερδίσετε το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ανθρώπου, είναι η κατάλληλη περίοδος να τολμήσετε!

Από τον Αύγουστο και μέσα στους φθινοπωρινούς μήνες, αναπτύσσονται σχέσεις, φλερτ και θα νιώσετε έντονη ερωτική διάθεση με κάποιον άνθρωπο που σας ταιριάζει.

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Δίδυμοι 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-didymoi-2020/

Καρκίνος

Η συναισθηματική σας ζωή είναι συχνά εξαρτώμενη από τις διακυμάνσεις του ευαίσθητου ψυχισμού σας. Για τον λόγο αυτό, φέτος με τονισμένο τον τομέα των σχέσεων, θα έχετε πολλές συναλλαγές και επαφές, με υποχρεώσεις και πολύπλευρα ενδιαφέροντα. Αν δεν υπάρχει ένας κοινός στόχος με το ταίρι σας, ενδέχεται να απομακρυνθείτε. Οι προσωπικές σχέσεις, δεν θα αναπτυχθούν εύκολα, ή οι αγαπημένοι σας θα έχουν αρκετά παράπονα από εσάς.

Με τον Κρόνο, τον Δία, τον Νότιο Δεσμό και τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιό σας, θα ήταν καλό να κρίνετε ποιες σημαντικές σχέσεις υπάρχουν για σας. Και σ’ αυτές να δώσετε βαρύτητα, προφανώς και αρκετά συγκροτημένο ενδιαφέρον.

Καρμικά λάθη του παρελθόντος ως προς τις σημαντικές γνωριμίες της ζωής σας, θα ορθώνονται κατά τη διάρκεια του 2020, απαιτητικά. Πρέπει να βρείτε λύση και να κατανοήσετε τις αδυναμίες του χθες.

Διαφορετικά, θα νιώσετε αρκετά μόνοι και θα θεωρείτε πως οι άλλοι είναι ψυχροί προς εσάς ή αδιάφοροι.

Σε μία στροφή της ζωής σας, ο Ουρανός προτάσσει την αυτονομία, ενώ εσείς αναζητάτε την θαλπωρή της αγάπης. Μπαίνετε σε δίλημμα. Πρέπει να αποφασίσετε και να κατανοήσετε τα θετικά της εκάστοτε επιλογής μακροπρόθεσμα.

Παρά ταύτα, ο τομέας των φιλικών σχέσεων, ενδέχεται να φέρει νέες γνωριμίες, ή κάποια απρόβλεπτη συνάντηση, να σας θέσει σε δίλημμα για την σταθερή σας σχέση. Γενικά, από την εποχή αυτή και στα επόμενα χρόνια, νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναναστροφές ανανεώνουν τη ζωή σας.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, θα είναι έντονο. Θέλοντας να κατακτήσετε τη ζωή και τους ανθρώπους του κοινωνικού σας χώρου, θα είστε μαχητικοί, γοητευτικοί, ερωτικοί,  αλλά και εριστικοί ταυτόχρονα.

Για να πετύχετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση.

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Καρκίνος 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-karkinos-2020/

Λέων

Η ερωτική σας φύση βρίσκει την άνθισή της από την Άνοιξη ως τον Ιούλιο. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, επικοινωνία, ερωτικές συζητήσεις, προτάσεις… Κατά την περίοδο αυτή, θα έρθουν όμορφες στιγμές, θα λάμψετε και θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον. Κατά συνέπεια, και στην κοινωνική και στην προσωπική σας ζωή, όλα φαίνονται να είναι γύρω από εσάς…για σας!

Ωστόσο, επειδή κάθε τι έχει το «τίμημά του», ας διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και ας μην βιαστείτε να ανατρέψετε τις ισορροπίες των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας. Θα νιώσετε ξανά σαν «παιδιά» και δεν αποκλείεται να συναντηθείτε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα που απομακρύνθηκαν από τη ζωή σας. Η επιστροφή αυτή δεν είναι απαραίτητο πως θα σας ωφελήσει, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Προφανώς είναι η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να κάνετε αλλαγές όπου χρειάζεται, αλλά ας μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας.

Θα νιώσετε κάποιες στιγμές πολύ έντονο ρομαντική διάθεση, αλλά μην «πετάτε» στα σύννεφα!

Το πρώτο δίμηνο του έτους, βοηθά τις κοινωνικές επαφές και σχέσεις.

Θα δώσετε μεγαλύτερη ώθηση στην ερωτική σας ζωή στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, καθώς ο Άρης θα σας συνηγορεί να είστε δυναμικοί, κατακτητικοί, ερωτικοί και αρκετά δραστήριοι. Στις σχέσεις όμως, ας μην γίνετε εγωιστές.

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος θα είναι μήνες όπου θα νιώσετε περισσότερο γοητευτικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας.

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Λέων 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-leon-2020/

Παρθένος

Δίδεται εξ αρχής στην γενική εικόνα του έτους, μεγάλη βαρύτητα στην αισθηματική σας ζωή αυτή τη χρονιά.

Αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Έχοντας στον τομέα των σχέσεων της καρδιάς, τον Δία, τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Νότιο Δεσμό, σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Περισσότερο από τα δύο προηγούμενα έτη, φέτος θα πρέπει να κλείσετε κύκλους συναισθηματικούς που δεν σας παρέχουν έμπνευση και αγάπη πλέον.

Στενοί φίλοι, αγαπημένοι, με τους οποίους η σχέση έχει παγώσει και δεν συγκινεί, χειριστικοί ή απόμακροι άνθρωποι, δεν σας είναι απαραίτητοι στη ζωή. Αποφασίζετε να διακρίνετε εκείνους με τους οποίους ο συνδετικός κρίκος έχει σπάσει, και εκείνους με τους οποίους έχετε πολλά κοινά. Στην δεύτερη περίπτωση θα αντιληφθείτε πως λίγοι και εκλεκτοί είναι εκείνοι που αντέχουν σε σχέσεις ζωής.

Ενδιαφέρουσες περίοδοι για να επικοινωνήσετε συναισθηματικά, είναι η αρχή της Άνοιξης κυρίως. Φυσικά, ο ατομικός σας χάρτης θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Κάποιες σχέσεις από το παρελθόν ή με καρμικά στοιχεία, ενδέχεται να σας απασχολήσουν από τα μέσα Μαΐου ως τα τέλη Ιουνίου και από την 9η Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου.

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Παρθένος 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-parthenos-2020/

Ζυγός

Λόγω του ότι χτίζετε εξ αρχής βάσεις για τη ζωή σας, στα αισθηματικά και κοινωνικά θέματα, θα πρέπει επίσης θα δομηθεί ένα νέο οικοδόμημα. Οι σχέσεις που σας εμποδίζουν στην ανάπτυξη και στην πρόοδο, περιορίζονται αισθητά, άλλοτε με δική σας απόφαση, άλλοτε λόγω συγκυριών. Κατά συνέπεια, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, αφήσετε πίσω ό,τι είναι σαθρό, απαιτήστε τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας. Αν δεν κόψετε τους ιμάντες φθαρμένων σχέσεων με το παρελθόν, δεν θα είναι εύκολο να απολαύσετε σήμερα και αύριο, μία καλύτερη συναισθηματική ζωή.

Οι εκλείψεις προσδιορίζουν σταθμούς και σας βοηθούν σ’ αυτό…

Το πρώτο δίμηνο του έτους, έχετε μία ευκαιρία για συναισθηματική ανανέωση και νέες γνωριμίες προφανώς.

Το έτος αυτό προτάσσει να συμμετέχετε πιο ανοιχτά σε κοινωνικές εκδηλώσεις, εξόδους, χόμπι, και να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέροντες ανθρώπους που έχουν κοινά σημεία με την δική σας νοοτροπία. Φέρνουν άνεμο αισιοδοξίας, κυρίως από τα τέλη της Άνοιξης και μετά.

Από τα μέσα της Άνοιξης ως τον Αύγουστο, θα ασχοληθείτε με την συναισθηματική επικοινωνία, ενώ κάποιες σχέσεις του παρελθόντος φαίνεται να σας απασχολήσουν από 13 Μαΐου ως 26 Ιουνίου. Ας είστε επιφυλακτικοί ως προς τις αποφάσεις.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα είναι δραστήριο, με κατακτήσεις αλλά και τριβές, λόγω ανταγωνιστικής διάθεσης ή ζήλιας. Αν το διαχειριστείτε σωστά, θα είστε κερδισμένοι.

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Ζυγός 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-zygos-2020/

Σκορπιός

Η ρομαντική πινελιά, ως ανάγκη έκφρασης, ισχύει και φέτος, αλλά με δίχως την υπερβολή του 2019.

Αυτό σας βοηθά ιδιαίτερα προκειμένου να είστε προσγειωμένοι. Αναγνωρίζετε τι θέλετε πραγματικά από τους άλλους και επαναπροσδιορίζετε σχέσεις καρδιάς, με συγκρότηση και ευθυκρισία. Σας ταιριάζει περισσότερο λοιπόν, και οι σχέσεις αποδίδουν τα μέγιστα, διατηρώντας ταυτόχρονα τον οραματισμό και την ευθυκρισία.

Η συναισθηματική επικοινωνία αναπτύσσεται στην αρχή της Άνοιξης, βαθιά και περισσότερο διαισθητικά.

Κάποια σχέση από το παρελθόν, θα σας απασχολήσει από τον Μάιο ως τον Ιούνιο. Επειδή υπάρχουν καρμικές πινελιές σ’ αυτή την επαναπροσέγγιση, ας είστε επιφυλακτικοί για τον τρόπο διαχείρισης της συγκεκριμένης γνωριμίας.

Αν είστε ήδη σε σχέση, εκείνο το διάστημα θα πρέπει ενδεχομένως να συζητήσετε με ηρεμία τις αδυναμίες της και να βρείτε πιθανές λύσεις.

Θα είστε αρκετά επιλεκτικοί στις γνωριμίες, καθώς θα θέλετε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Γενικά από το 2019 και μετά, για μία εξαετία περίπου, οι σχέσεις που δεν είναι σταθερές, ικανοποιητικές και δεν προσφέρουν την αίσθηση της ασφάλειας, απομακρύνονται από τη ζωή σας.

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Σκορπιός 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-skorpios-2020/

Τοξότης

Αρκετά καλή είναι η φετινή χρονιά στους τομείς των προσωπικών σχέσεων.

Θα είναι πιο εύκολο να απολαύσετε τις σχέσεις και να λύσετε πιθανά τους προβλήματα.

Αν είστε μόνοι, θα βρεθεί είτε ένα ταίρι που θα είναι ακριβώς ο χαρακτήρας που σας ταιριάζει, είτε ο άνθρωπος που θα θεραπεύσει τα συναισθηματικά σας κενά.

Όπως και να έχει, θα είστε σε μία ευνοημένη συναισθηματική περίοδο, που φυσικά, αν δεν έχετε την συνήθη σας υπερβολική αισιοδοξία και γενναιοδωρία, θα νιώσετε πληρότητα. Θα μπορείτε να χαρείτε όμορφες στιγμές, να ψυχαγωγηθείτε, να μοιραστείτε σκέψεις και όνειρα και κυρίως, να χαμογελάτε!

Αλλαγές όμως θα προκύψουν κυρίως στις γνωριμίες και στον αισθηματικό τομέα, από τον Μάιο και μετά. Ενδέχεται, σε κάποιες περιπτώσεις να επιστρέψει στη ζωή σας ένας άνθρωπος από το παρελθόν. Ας είστε όμως επιφυλακτικοί, καθώς δεν θα είναι σαφείς οι λόγοι της επιστροφής του. Μην ενθουσιάζεστε και μην φερθείτε επιπόλαια, κυρίως αν έχετε ήδη μία σταθερή σχέση στη ζωή σας.

Θα αναλογιστείτε αν και πότε πρέπει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, από τα τέλη της Άνοιξης, εν μέσω αμφιβολιών και ανασφάλειας παροδικά.  Ενδέχεται αυτό να οφείλεται στο ότι αντιμετωπίζετε πλέον διαφορετικά τις αξιώσεις σε μία σχέση.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2020, είναι ένα εξάμηνο κατακτήσεων, με έντονη ερωτική διάθεση αλλά και ζήλια ή έριδες, κατά διαστήματα. Ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά, θα πρέπει να φανείτε διεκδικητικοί για το ταίρι που αγαπάτε!

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Τοξότης 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-toxotis-2020/

Αιγόκερως

Σημαντική χρονική περίοδος ως το καλοκαίρι, όπως και το προηγούμενο έτος, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, προσωπικές και κοινωνικές. Κρίσεις, επανεξέταση, επαναπροσδιορισμός, θα είναι συνεχώς στο προσκήνιο και στις προτεραιότητές σας. Κατά συνέπεια, θα πρέπει άμεσα να προχωρήσετε σε αποφάσεις, καθώς οι σχέσεις ουσίας θα παραμείνουν αλλά εκείνες που δεν σας αρμόζουν, θα διαλυθούν.

Θα φανεί ποιες σχέσεις είναι τόσο γερά θεμελιωμένες, προκειμένου να αντέξουν στον χρόνο.

Παρά ταύτα, ενώ ανατρέπονται πολλά κατά περιόδους και η κρίση μπορεί να φέρει ρήξη, έρχονται νέες γνωριμίες ή ανανεώνονται οι παρούσες σχέσεις. Κι αυτό διότι το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο σας ευνοεί αρκετά.

Μπορεί να σας βοηθήσει μάλιστα να γίνετε περισσότερο εκφραστικοί, τολμηροί και με διάθεση αναζωογόνησης. Να αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης με το ταίρι σας, με τους αγαπημένους σας και να ανοίξετε τον κύκλο σας με ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσάς, αλλά σας εμπλουτίζουν. Δεν θα είναι πληκτική η ζωή σας, σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, αντίθετα, θα έχετε για αρκετά χρόνια ευχάριστες αλλαγές.

Η Άνοιξη είναι μία θετική περίοδος για να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα ή να αναζητήσετε μία σταθερή και ζεστή σχέση.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2020 όμως, φαίνεται να είστε αρκετά διεκδικητικοί και κατακτητικοί, που μπορεί να ρισκάρετε μία σταθερή σχέση, για να επιβεβαιώσετε το «εγώ» σας… Προσοχή, λοιπόν!

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Αιγόκερως 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-aigokeros-2020/

Υδροχόος

Την προηγούμενη διετία, βιώσατε σημαντικές ανακατατάξεις στα θέματα των σχέσεων. Στο τέλος της εποχής αυτής πλέον, θα ήταν καλό να αποφασίσετε και να επαναπροσδιορίσετε το επίπεδο των προσωπικών επιλογών. Ενδεχομένως, πρέπει να διατηρήσετε επαφή και στενή σχέση  με εκείνους που φωτίζουν τη ζωή σας, να έχετε διαύγεια, ειλικρίνεια και συγκεκριμένη σταθερή συμπεριφορά κι εσείς οι ίδιοι.

Η προσωπική σας ζωή αλλάζει προς το καλύτερο από τα μέσα της Άνοιξης και μετά. Κάποιες γνωριμίες από το παρελθόν ενδέχεται να σας επαναπροσεγγίσουν και θα πρέπει να διακρίνετε ποιοι είναι συμβατοί με τις προσωπικές σας ανάγκες και την οπτική σας, και ποιοι όχι. Κατά συνέπεια, δεν θα είναι σωστό να είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι προς κάθε κατεύθυνση.

Ως το καλοκαίρι θα σας απασχολήσουν οι γνωριμίες και δεν αποκλείεται να αφιερώσετε χρόνο σε όμορφες ασχολίες, που θα σας προσφέρουν χαρά και ανάλαφρη διάθεση. Η συναισθηματική επικοινωνία βελτιώνεται και κάποιες φορές θα νιώθετε την φρεσκάδα της νιότης και την εφηβική διάθεση του έρωτα!

Από τα τέλη Ιουνίου και μετά, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες οι γνωριμίες και θα έχετε προφανώς εξόδους, συναντήσεις, συζητήσεις, ενίοτε με ερωτικό ενδιαφέρον, ενίοτε με στόχο να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν! Προσοχή όμως, να μην γίνετε πολύ πιεστικοί ή διεκδικητικοί.

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Υδροχόος 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-ydrochoos-2020/

Ιχθείς

Οι εκλείψεις στην αρχή του έτους και στην αρχή του καλοκαιριού, είναι ευνοϊκές προς τα θέματα που αφορούν την προσωπική και κοινωνική σας ζωή.

Πολύ πιθανόν να διευκρινιστεί ό,τι σας απασχολεί και να ξεπεράσετε δισταγμούς στα αισθηματικά σας. Θα υπάρξει όμως μία μακρά περίοδος με σκέψη και προβληματισμό, προκειμένου να θέσετε νέες βάσεις, κυρίως από την Άνοιξη και μετά.

Άνθρωποι που δεν σας ταιριάζουν, απομακρύνονται σταδιακά ως το καλοκαίρι.

Προφανώς, μία νέα πορεία ξεκινά για σας από τον Ιούλιο και μετά και μάλιστα, θα έχετε όμορφες στιγμές με τρυφερότητα και αφοσίωση κυρίως το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μία χρονική περίοδο αρκετά συμβατή με τις ανάγκες σας και ικανή να σας φέρει πιο κοντά με αγαπημένους σας. Αν είστε μόνοι, εκείνο το διάστημα θα αναζητήσετε μία σχέση δοτική και ζεστή.

Στην κοινωνική σας ζωή, είστε αρκετά επιλεκτικοί ή θα πρέπει να γίνετε επιλεκτικοί και να διατηρήσετε σχέσεις μόνο με εκείνους που έχουν συνέπεια, σοβαρότητα, ήθος και αξίες.

Σε ένα συλλογικό έργο, μπορείτε να προσφέρετε τη γνώση και την εμπειρία σας και να εκτιμηθείτε γι’ αυτό. Αλλά μην παραμένετε σε χώρους που ήδη ό,τι ήταν να σας προσφέρουν, το έχουν κάνει. Ενδιαφερθείτε για κάτι ουσιαστικό, γόνιμο, ένα χόμπι, μία δραστηριότητα με λίγους και εκλεκτούς αγαπημένους.

Θα είναι καλό να είστε γόνιμοι συναισθηματικά και τρυφεροί με όσους αγαπάτε.

 

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Για την πλήρη ανάλυση του έτους σας μπορείτε να ενημερωθείτε στο λινκ: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Ιχθείς 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-ichtheis-2020/

 

Πηγή: https://astrolife.gr/aisthimatikes-scheseis-ton-zodion-gia-to-2020/