Ζυγός: τα ζώδιο του μήνα

Ζυγός: τα ζώδιο του μήνα

Αγαπητές φίλες και φίλοι στο ζώδιο του Ζυγού, χρόνια σας πολλά. Με την φθινοπωρινή Ισημερία ξεκινά όπως πάντα η χρονιά σας και είστε αγγελιαφόροι της νέας εποχής. Μίας εποχής με περισσότερη εστίαση στην ηρεμία, στην αποκομιδή κόπων και καρπών των προηγουμένων μηνών και φυσικά, ενδοσκόπησης και απολογισμού.

Κατά συνέπεια, ανήκετε στα ζώδια που έχουν βαρύτητα, προκειμένου να κάνουν την αλλαγή, να δώσουν ώθηση σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Αγαπώντας την αρμονία και την ισορροπία σε κάθε σχέση, στην σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό, με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και ευρύτερα με τις κοινωνικές σχέσεις, επιδιώκετε να βρίσκεστε σε μία ευγενική συμπόρευση.

Αυτή η χρονιά που ξεκινά με την Ισημερία του 2019, είναι για σας μία πρόκληση:

Η αντίθεση του Ήλιου σας προς τον Χείρωνα και τη Μαύρη Σελήνη αυτή τη φορά, περιγράφει τραύματα και απογοητεύσεις ή αδυναμίες από σχέσεις που σας κάνουν ενίοτε ανασταλτικούς, ενίοτε επιθετικούς. Εγωισμοί, ατομοκεντρική προσέγγιση σε ό,τι συμβαίνει, χειραγώγηση, στενοκεφαλιά, εμπόδισαν και ίσως εμποδίζουν να συμπορευτείτε αρμονικά με το περιβάλλον. Όμως, ήρθε η στιγμή να μειώσετε την δράση και αντίδραση για να στραφείτε στην κατανόηση του έσω εαυτού και στην αναζήτηση της αρμονίας με τον ίδιο σας τον εαυτό και με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Οι εμπειρίες του χθες δεν αλλάζουν, διαμορφώνουν όμως τον τρόπο αντιμετώπισης του «αύριο». Ας διδαχθείτε από τη δύσκολη συμπεριφορά που τάραξε την αρμονία.

Η έναρξη αυτής της περιόδου των γενεθλίων σας, απαιτεί πείσμα και αποφασιστικότητα και μάλιστα φέρνει συχνά καρμικές εμπειρίες σχέσεων στο προσκήνιο. Όχι για να παραμείνετε προσκολλημένοι στο χθες, αλλά για να θυμόσαστε τα λάθη που συνέβησαν, τις λεπτομέρειες που δεν λάβατε υπόψη, και να προχωρήσετε πλέον με έναν πιο αποφασιστικό τρόπο χωρίς φαύλους κύκλους επανάληψης.

Η ευγένειά σας ή η διστακτικότητά σας κάποιες φορές, προκειμένου να μην δυσαρεστήσετε κάθε πλευρά, είναι ένα σημείο αιχμής που πρέπει να διαχειριστείτε σωστά. Ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια, χρειάζεστε άμεσες επιλογές. Μην δίνετε συνέχεια την εντύπωση πως υποχωρείτε μπροστά στις απαιτήσεις των άλλων. Προβάλλετε δίχως εγωισμό τις επιθυμίες σας.

Στο έργο σας θα διαθέτετε το πάθος και την δύναμη να επιμείνετε, αρκεί να εστιάσετε στον στόχο που σας ενδιαφέρει.

Σας ακολουθεί η κόπωση όμως, και για τον λόγο αυτό, τα προβλήματα που δεν επιλύονται «κόβονται», σαν τον γόρδιο δεσμό. Θέσετε όρια πλέον! Θωρακίστε το σήμερα και το αύριο!

Λόγω θετικών συνδυασμών, υπάρχει η δυνατότητα να καταστρώσετε νέα σχέδια, στόχους, και πρωτότυπες ιδέες. Ενδεχομένως θα πρέπει να μην επηρεάζεστε από το άγχος και να μην εμπλακείτε σε πολλές δεσμεύσεις. Η ζωή σας πρέπει να έχει ισορροπία για να εκφραστείτε σωστά. Άρα θα είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο σε ψυχαγωγία, κοινωνικές επαφές και προσωπικές στιγμές. Άνθρωποι με νέες ιδέες ή νέο τρόπο σκέψης θα είναι συνοδοιπόροι σας και θα σας βοηθήσουν αυτή τη χρονιά.

 

Περισσότεες λεπτομέρειες για τις ετήσιες προδιαγραφές σας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας:

https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-zygos-2020/

 

Επιπρόσθετες συμβουλές σύμφωνα με τα δεκαήμερα (δεκανούς)

Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, αναζητάτε λύση προκειμένου να αντιμετωπίσετε την εγωκεντρική συμπεριφορά του συντρόφου ή των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Αναλογιστείτε και τις δικές σας ευθύνες σ’ αυτό το θέμα. Μήπως προσελκύετε εκείνους που έχουν έντονη προσωπικότητα ή ατομοκεντρική στάση ζωής; Ίσως κάποιες φορές, η ανάγκη να γεφυρώσετε τις διαφορές, βγάζει στην επιφάνεια φοβίες, ζήλια και χειραγώγηση. Απελευθερωθείτε και βιώσετε τις σχέσεις σας με σεβασμό στην ελευθερία και στα όρια που χρειάζεται ο καθένας.
  • Στα επαγγελματικά σας, αλλαγές ίσως προκύψουν στις συνεργασίες και προφανώς θα διαπιστώσετε πως ένας συνεργάτης ενδιαφέρεται περισσότερο για τα προσωπικά του οφέλη παρά για την κοινή σας πορεία και εξέλιξη. Ίσως θα ήταν καλό να διατηρήσετε συνεργασίες που αφήνουν το περιθώριο ο καθένας να λειτουργεί παράλληλα αλλά έχοντας μία αυτονομία κινήσεων.

Αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, είναι ενδιαφέρον το ότι έχετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλάζοντας εκ θεμελίων την οικογενειακή δομή, κατοικία, τρόπο διαβίωσης ή και σχέσεις οικογενειακές. Αποφεύγοντας τις μεθόδους του χθες, θα ήταν καλό να διαχωρίσετε τη θέση σας από εκείνους που προσπαθούν να ελέγχουν την ζωή σας ή να σας κρατούν καθηλωμένους στις ίδιες συνήθειες. Ενδιαφέρεστε και μπορείτε να έχετε αρμονικές σχέσεις ερωτικές και φιλικές με ανθρώπους που σκέπτονται και θέλουν την ηρεμία και ισορροπία, όπως εσείς.
  • Στην επαγγελματική σας ζωή, ευκαιρίες για γνωριμίες, συζητήσεις, πρωτοβουλίες που ξεκινούν από εσάς τους ίδιους, προσφέρουν νέες ιδέες, προτάσεις, συνεργασίες. Αν σας ενδιαφέρει η επιμόρφωση, αυτή η χρονιά δίνει και αυτή την προοπτική. Μετακινήσεις, ταξίδια, εναλλαγές, προσθέτουν ενδιαφέροντα και προοπτικές για ανάπτυξη και πρόοδο. Μία νέα πορεία κυοφορείται και θα σας ευνοήσει.

Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε ίσως απόλυτοι ή θα αντιμετωπίσετε την πεισματική στάση και θέση κάποιων ανθρώπων από το οικείο σας περιβάλλον. Προφανώς αυτό δεν θα σας είναι ευχάριστο. Δεν θα θέλατε πλέον να σας θέτουν περιορισμούς και όρια ή να αποφασίζουν άλλοι για σας! Αν πάλι είστε περισσότερο αντιδραστικοί, ας προσέχετε μήπως εσείς φέρεστε με απολυταρχικό τρόπο, προκειμένου να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Μια βαθιά προσωπική αλλαγή θα είναι προς όφελος όλων. Αλλάξετε προσέγγιση στις σχέσεις και θα νιώσετε ανανεωμένοι με καλύτερες προοπτικές.
  • Στην επαγγελματική σας ζωή, προκειμένου να κάνετε κάτι σημαντικό, χρειάζεστε να θεμελιώσετε ένα έργο εξ αρχής και φυσικά να επιδείξετε επιμονή, υπομονή, σταθερότητα, προσπάθεια και προσήλωση. Ίσως φανεί λίγο κουραστικό αυτή την εποχή, όμως θα έχει μακροπρόθεσμα θετικές εξελίξεις. Προφανώς κάποιες συνήθειες που σας κούρασαν ή κάποια τακτική που δεν αποδίδει πλέον, πρέπει να αλλάξει. Η αποκοπή ίσως σας φοβίζει λίγο, αλλά μην ανησυχείτε. Είναι απελευθέρωση και αναγέννηση από τη βάση της ζωής σας!

 

https://astrolife.gr/zygos-to-zodio-toy-mina/