close

Κριός το ζώδιο του μήνα

Μία ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά για σας, φίλες και φίλοι γεννημένοι στην αρχή της Άνοιξης, στο ζώδιο του Κριού.

Η φετινή έναρξη συνδυάζεται όχι μόνο με την Εποχή της Ανθοφορίας και την ομορφιάς της Φύσης, αλλά ταυτόχρονα με την Εαρινή Ισημερία https://astrolife.gr/earini-isimeria-21-martioy-2019/ , έχουμε την Πανσέληνο στον Ζυγό.

Μία Πανσέληνο που βρίσκει τον Ήλιο στην έξαρσή του, στον Κριό, μόλις στην αρχή του ζωδίου και σε κρίσιμη μοίρα, όπως συνηθίζεται να αναφέρεται στην αστρολογική γλώσσα. Το ίδιο βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα του Ζυγού και η Σελήνη.

Τι σημαίνει όμως μία νέα αρχή εποχής και γενεθλίων για σας, με τις κρίσιμες μοίρες να την χαρακτηρίζουν;

Όπως μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας των εβδομαδιαίων προβλέψεων https://astrolife.gr/evdomadiaies-provlepseis-kai-mia-eyaisthiti-panselinos-ston-zygo/, η Πανσέληνος αυτή είναι συγκινησιακά φορτισμένη, και συμβαίνει σε έναν από τους βασικούς σταθμούς της Σελήνης κατά τη διάρκεια της περιφοράς της κάθε μήνα. Επομένως θα έχουμε πολύ πιο έντονα συναισθήματα και περισσότερο εκφραστικά αυτή την εποχή και κατ’ επέκταση, για σας, αυτή τη χρονιά!

Μία ξεχωριστή χρονιά για σας, λοιπόν, τους πρωτοπόρους και σκαπανείς του ζωδιακού!

Μια μεγάλη πρόκληση  για σας, που αγαπάτε να ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις, γίνεστε ένθερμοι υποστηρικτές κάθε νέας ιδέας, μαχητικοί και ανταγωνιστικοί!

Η νέα σας γενέθλια χρονιά μοιάζει πολύ στα χαρακτηριστικά της Πανσελήνου. Ο Ήλιος στην καλύτερη ζωδιακή θέση, φέρνει όλο και περισσότερο φως στη ζωή σας, θέληση, φιλοδοξίες, νέα όνειρα και πολλές προσδοκίες.

Το ολόγιομο φεγγάρι στον Ζυγό, σας καλεί να αναζητήσετε νέα ποιότητα στις σχέσεις, χαρές ομαδικές, συνεργασίας, συλλογικές προσπάθειες, ενδιαφέροντα που σας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο να γεφυρώσετε το «εγώ» με το «εμείς»… Λίγο δύσκολο, αλλά πότε για σας οι προκλήσεις ήταν εμπόδιο;

Κατά συνέπεια με διαφορετική αίσθηση των σχέσεων, γίνεστε περισσότερο ερωτικοί και ενεργητικοί πλέον!

Με τον Δία να στηρίζει την ανάγκη για επέκταση, αλλάζει το σκεπτικό σας και ανοίγετε ορίζοντες προς νέες εξερευνήσεις του νου και της γνώσης.

Ενώ ο Κρόνος ακόμη μία χρονιά θέτει όρια, προκειμένου να αξιολογήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει να κορυφώσετε και να ολοκληρώσετε, για να αποκτήσετε φήμη και αναγνώριση του έργου σας.

Μία θετική συγκυρία, αφού οι δύο δάσκαλοι του ζωδιακού εξυπηρετούν τα ενδιαφέροντά σας.

Ας μη χάνετε χρόνο λοιπόν!

Συμπληρωματικά: οι ετήσιες προβλέψεις ζωδίων:  Κριός 2019 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-krios-2019/  στο άρθρο μας.

 

Κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες για όσους έχετε γεννηθεί στο…

Πρώτο δεκαήμερο (δεκανό) –η Πανσέληνος σας αγγίζει άμεσα

  • Στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, θα πρέπει να είστε επικεντρωμένοι στις συνεργασίες και την αξιολόγησή τους. Θα είναι σημαντικό να αναζητήσετε εκείνους που πληρούν τις προϋποθέσεις που αναζητάτε. Να έχουν συναινετικό πνεύμα, θέρμη και ενθουσιασμό, να θέλουν να προοδεύσουν και να θέσουν τις βάσεις για μία μακρόπνοη συμπόρευση με σας. Άνθρωποι νωθροί ή με χαμηλές φιλοδοξίες, δεν σας ταιριάζουν πλέον. Νέα κέρδη περιμένετε ή από νέες πηγές εσόδων, που θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς στο μέλλον.
  • Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε ερωτευμένοι με τον Έρωτα! Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση πρέπει να αναζωπυρωθεί πλέον και να κάνετε από κοινού όνειρα με το ταίρι σας! Αναζητήστε προορισμούς, διατηρώντας την ποιότητα και την αρμονία μεταξύ σας. Αν είστε μόνοι, αυτή η εποχή σας οδηγεί σε αναζήτηση συντρόφου που θα προσδώσει στη ζωή σας νέο άρωμα και νέα φωτεινά χρώματα! Μακριά από το γκρίζο των σχέσεων και τις συμβατικές υποχωρήσεις!

Δεύτερο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην επαγγελματική σας ζωή, θα έχετε δυνατότητα επέκτασης μέσω των μακρινών στόχων και δεν αποκλείεται να υπάρχουν ήδη σχέδια που αναπτύσσονται προς αυτή την κατεύθυνση. Κρίνετε με σοβαρότητα ό,τι έχει προοπτική καριέρας και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη… Κατά συνέπεια, είναι μία ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική χρονιά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Τα όνειρά σας, η έμπνευση και η δεξιότητά σας, θα βρουν δρόμους επιτυχίας.
  • Στην προσωπική σας ζωή, περισσότερο ρομαντικοί, ίσως πρέπει να αφοσιωθείτε στις πραγματικές δυνατότητες της εποχής. Λίγο δύσκολο να βρείτε την ισορροπία μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, ωστόσο, ας εστιάσετε την προσοχή προς την σχέση που μπορεί να έχει διάρκεια ή να σας βοηθήσει στο κύρος και στη φήμη σας. Είστε στην εποχή όπου το όνειρο δοκιμάζει τις αντοχές του, επομένως και η αντίληψη για τις σχέσεις, βασίζεται στην ουσία και την ποιότητά τους.

Τρίτο δεκαήμερο (δεκανό)

  • Στην επαγγελματική σας ζωή, είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις πλέον. Έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ή στον κύκλο γνωριμιών σας. Ίσως σας ενδιαφέρει μία οπτική προς το εξωτερικό ή να παραδειγματιστείτε από «ξένες» ιδέες και να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό δρόμο προσέγγισης για το έργο σας. Η γνώση και η επιμόρφωση θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Κατά συνέπεια, είστε σε μία ανοδική πορεία, γεμάτη «υποσχέσεις» για ένα καλύτερο αύριο! Περισσότερα δώρα θα έρθουν την επόμενη χρονιά.
  • Στην αισθηματική σας ζωή, είστε αρκετά περιπετειώδεις ίσως… ή σας ενδιαφέρει με το ταίρι σας να βιώσετε εμπειρίες, ταξίδια, εναλλαγές, για να συμπληρώσετε τις προσωπικές σας ανησυχίες και να αποφύγετε την στασιμότητα και την πλήξη. Αν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε το ιδανικό ταίρι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ή σε έναν χώρο γνώσης. Η προσωπική σας ζωή, σας ενδιαφέρει ως προοπτική και μέλλον.

 

 

 


Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξα την γαλλική γλώσσα. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών σε σχολές ξένες και ελληνικές, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων. Μέλος της Astrological Association of Great Britain, είμαι σύμβουλος αστρολογίας, διδάσκω αστρολογία, διοργανώνω σεμινάρια και κύκλους αυτογνωσίας με βάση τον αστρολογικό μας χάρτη. Βιβλία μου: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», «Το βιβλίο της αστρολογίας», «Αστεροειδείς», «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση. Παράλληλα συμμετείχα και συμμετέχω με άρθρα για πολλά χρόνια σε έντυπα και στον ηλεκτρονικό τύπο (δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΠΗΤ). Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς. Η αστρολογία, όπως και κάθε εσωτερική γνώση, μας διδάσκει πώς να έχουμε ένα δρόμο προς την πληρότητα και μας προσφέρει την δυνατότητα της επιλογής. Αφού όπως λέει και η ρήση… «Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ’ αυτά»…. ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της σοφίας λοιπόν. Λόγω κλασικών σπουδών και μελέτης της πολιτιστικής κληρονομιάς των λαών της Β. Ευρώπης, ασχολήθηκα με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων, με στόχο πρωτίστως την αυτο-βελτίωσή μας. Εναλλακτική θεραπεύτρια, παραδίδω απλές και εύχρηστες τεχνικές ενδυνάμωσης για τον καθένα μας. Και είμαι κάτοχος του πτυχίου κρυσταλλοθεραπείας Mastering The Properties Of Crystals

INSTAGRAM FEED