Πάμε να πούμε μικρά βηματάκια που όταν τα κάνεις τα αποτελέσματα τους θα είναι ενέσεις αυτοπεποίθησης!

Βήμα 1 :

Κόψε τη ζάχαρη!

Είσαι γλυκιά από μόνη σου, δεν χρειάζεσαι τη Nutella για να γλυκαθείς. Όση σοκολάτα και να φας δεν θα φύγει η πίκρα του χωρισμού. Πάρε τη ζάχαρη που χρειάζεσαι από τα φρούτα. Φτιάξε ένα smoothie με γάλα φυτικό και 1 φλ παγωμένα Berries θα πάρεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να φτιάξεις σεροτονίνη που είναι η ορμόνη της ευτυχίας ! Τα μούρα θα γίνουν ο καλύτερος σου σύμμαχος σε αυτό.

Βήμα 2 :

Κόψε τα λιπαρά!

Οι στεναχωρημένοι άνθρωποι τρώνε ζάχαρη αλλά οι νευρικοί και αγχωμένοι τρώνε  τραγανά σνακ λιπαρά με αλάτι . Αν λοιπόν τώρα που με διαβάζεις γλείφεις τα δάχτυλα σου από το αλάτι από τα πατατάκια είσαι σε πολύ κακό δρόμο. Το σώμα σου έχει απόλυτη ανάγκη τα λιπαρά για να ισορροπήσει! Αλλά τα καλά λιπαρά. Θες ωμέγα λιπαρά για λειτουργήσει καλά το νευρικό σου σύστημα και ο μεταβολισμός σου. Φάε  Sticks αγγούρι καρότο που έχουν ελάχιστες θερμίδες μαζί με μια χούφτα σπόρους και ξηρούς καρπούς για να πάρεις τα απαραίτητα λιπαρά σου.

Βήμα 3:

Πιες νερό!

Αν στον χωρισμό έχεις ανακαλύψει τον μικρό αλκοολικό σου εαυτό και πίνεις τη μια μαργαρίτα μετά την άλλη ή αν τα αναψυκτικά σε βοηθάνε να χωνέψεις την απιστία του πρώην μαζί βέβαια και με το ότι έχεις φάει , ήρθε η ώρα να ενυδατωθείς. Πιες νερό τόσο όσο έχει ανάγκη το σώμα σου. Χρειάζεσαι 8-12 ποτήρια νερό την ημέρα για να λειτουργήσεις καλά! Θα δεις πως το νερό θα σου δώσει πίσω τη λάμψη που σου στέρησε αυτό ο χωρισμός!

Βήμα 4:

Κοιμήσου !

Το να ξαπλώνεις με το μπλουζάκι του και να βλέπεις το ημερολόγιο ή τον Τιτανικό,  να φτάνει το ξημέρωμα έχοντας κλάψει τον «μακαρίτη» όλο το βράδυ και να κυκλοφορείς την επόμενη μέρα με γυαλιά για να κρύψεις τους κύκλους είναι μέγα λάθος, Θες ύπνο και ύπνο βαθύ και πολύωρο . Να κάνεις το λεγόμενο beauty sleep! Έτσι θα ισορροπήσουν και οι ορμόνες σου και το δέρμα σου. Η καλή ψυχολογία ξεκινάει από ένα ξεκούραστο σώμα.

Βήμα 5:

Ξύπνα τον μεταβολισμό σου!

Η ψυχή σου έφαγε γερό χαστούκι με τον χωρισμό, έπεσες στα πατώματα και έδωσες γερό χαστούκι στον μεταβολισμό σου. Φάε ανά 2-3 ώρες κάτι σωστό. Φάε πολλές σαλάτες να πάρεις τις βιταμίνες σου, φάε πρωτεΐνη να έχεις ενέργεια. Ξεκίνα περπάτημα και γυμναστική. Πιες πράσινο τσάι και βότανα να νιώσεις ευεξία. Σήκω από τον καναπέ και χόρεψε.

Ο κάθε χωρισμός πρέπει να μας δίνει ένα μάθημα. Το μάθημα που θα σου δώσει αυτός ο χωρισμός είναι να γεννηθεί μια νέα γυναίκα πολύ πιο όμορφη , πιο υγιής και πάνα από όλα πιο ευτυχισμένη! Φάε όσα σου είπα και άσε αυτόν να τον τρώνε οι τύψεις όταν σε δει πιο ανανεωμένη από ποτέ !

Πηγή: https://efdiatrofin.gr/5stepsafterbreakup/

Περισσότερα άρθρα:

https://efdiatrofin.gr/