Έλα να σου πω το φλυτζάνι

Έλα να σου πω το φλυτζάνι

 

Μέρες που είναι, όλοι θέλουν να μάθουν τι θα φέρει στη ζωή τους το 2021. Τι θα λέγατε να το «παίξετε» λίγο μάγος και να τους το αποκαλύψετε; Πώς θα το κάνετε; Πολύ απλά: θα τους πείτε το φλιτζάνι!

Αρκεί να επιστρατεύσετε τη διαίσθηση σας και να συγκεντρωθείτε στα γεωμετρικά σχήματα κάθε είδους, γραμμές ευθείες, καμπύλες και τεθλασμένες, ολόκληρες ή διακεκομμένες, σταυροί, αστέρια, φιγούρες ζώων, αντικειμένων, πρόσωπα, σώματα, και ό,τι άλλο σχήμα μπορεί να βάλλει ο νους, που σχηματίζονται στα κατακάθια του καφέ.

Δοκιμάστε το και μην εκπλαγείτε αν… εκπλαγείτε, κι εσείς και οι ενδιαφερόμενοι. Γιατί σύμφωνα με τους μυστικιστές, και όχι μόνο, κάθε λέξη, κίνηση, συναίσθημα, σκέψη, δράση, αντίδραση, έχει τη δική της ενέργεια και τη δική της δύναμη, και όλες αυτές οι δυνάμεις και οι ενέργειες αλληλεπιδρούν συνεχώς και μετασχηματίζονται σε άλλες. Αυτό που ήμασταν χθες, αυτό που είμαστε σήμερα και αυτό που θα γίνουμε αύριο, δεν είναι παρά το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης αυτών των ενεργειακών δυνάμεων, οι οποίες μπορεί να είναι αόρατες στα μάτια, ή ασύλληπτες στο νου, είναι όμως υπαρκτές και, για μερικούς χαρισματικούς, και ορατές. Θεωρητικά ο αόρατος κόσμος των πληροφοριών δεν είναι και τόσο αόρατος. Αν πιστεύουμε στην ύπαρξη του και αν ξέρουμε πώς να ανοίξουμε την πύλη για να περάσουμε μέσα, τότε μπορούμε να τις πάρουμε. Μ άλλα λόγια τίποτα δεν είναι τυχαίο ή συμπτωματικό, και τίποτα με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή δεν μας αφήνει ούτε το αφήνουμε ανεπηρέαστο.

Ο καφεμάντης καλείται να αντιστοιχήσει όλα αυτά τα σχήματα στη ζωή του ανθρώπου που έχει πιεί τον καφέ και να βγάλει συμπεράσματα για τις εξελίξεις των διαφόρων υποθέσεων του.

Πώς; Λαμβάνοντας υπόψη του τη σημασία που έχει το κάθε ένα από αυτά και πώς συσχετίζεται με το πλαϊνό του και εννοείται συνεπικουρούμενος από την διαισθητική του ικανότητα-όπως άλλωστε συμβαίνει και σε κάθε άλλου είδους μαντεία.

  • Οι γραμμές δείχνουν τον δρόμο, την πορεία, τα ταξίδια. Αν είναι ευθείες και καθαρές ο δρόμος είναι ανοιχτός και οδηγεί πολύ μακριά. Αν οι γραμμές είναι διακεκομμένες, ή μπερδεμένες με άλλα σχήματα, τότε εμπόδια από πρόσωπα και καταστάσεις πιθανόν να εμφανιστούν. Αν είναι τεθλασμένες πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή γιατί οι εξελίξεις περιπλέκονται και καθυστερούν. Οι καμπύλες γραμμές σχετίζονται με φίλους που δεν είναι και τόσο φίλοι, οπότε σας προειδοποιούν να προσέχετε τις παρέες σας.
  • Ο κύκλος συνδέεται με την επιτυχία και το χρήμα. Όσο πιο καλοσχηματισμένος είναι τόσο μεγαλύτερη η επιτυχία. Ανείναι διακεκομμένος προετοιμαστείτε για εμπόδια ή δυσάρεστα νέα.
  • Το τετράγωνο προαναγγέλει ευτυχία στον ερωτικό τομέα.
  • Το τρίγωνο συνδέεται με ανέλπιστη τύχη-λαχείο, κληρονομιά
  • Ο σταυρός μόνος του και έντονος είναι κακό σημάδι. Ο σταυρός που στο κάτω μέρος έχει το σχήμα ενός προσώπου προαναγγέλλει ευτυχές γεγονός.
  • Το στεφάνι δηλώνει την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας, και αν τα στεφάνια είναι πολλά έχετε προστασία από σημαντικό πρόσωπο.
  • Το αστέρι και το λουλούδι πάνε πακέτο με την επιτυχία στον ερωτικό ή τον επαγγελματικό τομέα.
  • Η διχάλα προμηνύει στενοχώρια ή τσακωμό, και οι πολλές διχάλες οριστικό χωρισμό από κάποιον.
  • Ανθρώπινο κεφάλι χωρίς σώμα ή άκρα θα φέρει μια σημαντική σχέση στη ζωή σας.
  • Ανθρώπινο σώμα με άκρα στραμμένα προς τα πάνω έχετε βοήθεια από σημαντικό πρόσωπο, αν είναι στραμμένα προς τα κάτω κάποιο πρόσωπο σας υπονομεύει ή μια σχέση θα στραβώσει.
  • Δύο πρόσωπα μέσα σε κύκλο αναγγέλλουν το γάμο σας.
  • Δυο πρόσωπα χωρισμένα με μια γραμμή, το διαζύγιο σας.

Αν διάφορα από τα παραπάνω σχέδια περιπλέκονται μεταξύ τους προκειμένου να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα θα πρέπει να δείτε ξεχωριστά τις ερμηνείες του καθενός και εν συνεχεία να προσπαθήσετε να τις συνδυάσετε.

Καλή επιτυχία!

Άρτεμη Παπαδοπούλου