close

Αριθμολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 26/11 – 2/12

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις  ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

AΡΙΘΜΟΣ 1

Έχετε ανάγκη να ..»απομονωθείτε»  λίγο αυτό το διάστημα , να χαλαρώσετε  , να ξεκουραστείτε , να τα βρείτε με τον εαυτό σας . Ίσως σας απασχολήσει ένα θέμα που έχει να κάνει με δημόσια υπηρεσία, με μια μεγάλη  εταιρεία ή τράπεζα στο οποίο τελικά θα βρείτε λύση .

Στα ερωτικά σας  αποφύγετε τις ζήλιες και διαχειριστείτε έξυπνα την κατάσταση..

 ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Κάτι καινούργιο ξεκινάτε αυτήν την εβδομάδα είτε είναι ένα νέο σχέδιο είτε προχωράτε στην πραγματοποίηση   στόχων που είχατε θέσει στο παρελθόν.  Μέσα στο πλαίσιο  αυτής της «ανανέωσης» προβλέπεται και ένα ταξίδι. Στα ερωτικά σας δεσπόζει ένα νέο φλερτ με άτομο αρκετά δραστήριο που του αρέσουν τα σπορ.

Μια ξαφνική είδηση σας αναστατώνει προς στιγμήν αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς τελικά η κατάσταση είναι απόλυτα διαχειρίσιμη. Αποφύγετε τις απότομες κινήσεις και την κούραση, προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Είναι μια εβδομάδα με έντονους  συναισθηματισμούς , ευαισθησίες και κυκλοθυμία τόσο σε σχέση με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Η διαίσθηση σας  δουλεύει  ..στο κόκκινο  και αυτήν την περίοδο , αξίζει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας .

Ίσως  δείτε όνειρα με..προφητικό χαρακτήρα όμως αποφύγετε την σύγχυση , την απροσεξία. Για τους γονείς είναι ένα διάστημα που θα τους απασχολήσει  ζήτημα ενός παιδιού τους. Για όσες από σας υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις είναι μια γόνιμη περίοδος για σύλληψη παιδιού.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Κάποιες αλλαγές είναι έτοιμες να γίνουν ή είναι απαραίτητο να γίνουν ! Πολλές από αυτές τις αλλαγές θα έχουν δύσκολο χαρακτήρα , ίσως θεωρούνται  επίπονες , μα αναγκαίες καθώς όπως λέμε ο κόμπος έφτασε στο..χτένι!! Είναι γνωστό πως είστε ο αριθμός που απεχθάνεται τις αλλαγές.. του γνώριμου τοπίου αλλά μήπως πρέπει να πάρετε ένα ρίσκο;

Aς έχετε τα μάτια σας …δεκατέσσερα καθώς τα άτομα που σας .. περιτριγυρίζουν αυτό το διάστημα δεν έχουν και τις καλύτερες προθέσεις και ας φορούν … «μάσκα αγιότητας!»

Για όσες από σας έχετε υποψίες για το ταίρι σας, καλό θα είναι να εξετάσετε με νηφαλιότητα την κατάσταση και να φροντίσετε να έλθετε πιο κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Βρίσκεστε σε μια φάση που χρειάζεται να κάνετε αυτοκριτική , να «ζυγίσετε»  τα πράγματα κι να πάρετε αποφάσεις. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή καθώς το κλίμα των ημερών φέρνει εντάσεις και γκρίνιες με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος συγκρούσεων.

Προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια που θα πείτε, συγκρατηθείτε …γιατί ως γνωστόν η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, μα κόκαλα τσακίζει!!! Αποφύγετε πάση θυσία καυγάδες , προσέξτε προβλήματα στην περιοχή της μέσης σας καθώς και στην σπονδυλική στήλη, ειδικά το πώς κάθεστε η’ κινείστε.

Το οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί τώρα θα καλυτερεύσει με αργό ρυθμό.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Το σημαντικό είναι ότι αυτήν την περίοδο έχετε μεγάλη εύνοια σε ότι αφορά θέματα υγείας, ακόμα και αν στον τομέα αυτό είχατε προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Αυτό καλύπτει τόσο την σωματική όσο και την ψυχική σας υγεία. Έχετε μια καλή ευκαιρία ανανέωσης καθώς είναι στα σκαριά ένα ταξιδάκι μια ευχάριστη μετακίνηση , μια εκδρομή.

Αυτό το διάλειμμα θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις  για θέματα που πρέπει να μπουν σε …τροχιά λύσης επιτέλους! Η επιλογή είναι η λέξη κλειδί αυτής της εβδομάδας και καλό είναι να ζητήσετε την γνώμη-συμβουλή ενός ατόμου πιο έμπειρου από σας.

 Προσέξτε την σύγχυση και την αφηρημάδα, αναλύστε σωστά τις υποθέσεις σας.

  ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Είναι μια περίοδος που έχετε κάθε δικαίωμα να αισθάνεστε όμορφα καθώς είστε έτοιμες για νέα ξεκινήματα με πολύ καλές προδιαγραφές!Νέες ιδέες ,νέες προτάσεις, νέα εγχειρήματα σας δίνουν την ευκαιρία να ονειρευτείτε και καλό είναι μα μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ..επαναφέρει στην πραγματικότητα !

Τα οικονομικά σας  έχουν  αυξητική  τάση που μπορεί ακόμα να μην είναι ορατή άλλα είναι.. καθ’οδόν . Βοηθήστε και σεις την κατάσταση κάνοντας σωστές επιλογές σε επενδύσεις, συμφωνίες , επαγγελματικές  δεσμεύσεις. Ευνοούνται αλλαγές  και μετακινήσεις.

Στα αισθηματικά σας τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν  καλύτερα αφού υπάρχει περιθώριο για βαθύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο σας και πάνω από όλα αμοιβαίος σεβασμός.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Ιδιαίτερα  επικοινωνιακό  προβλέπεται αυτό  το διάστημα για σας καθώς κατακλύζεστε από μηνύματα και ειδήσεις ευχάριστου χαρακτήρα. Ίσως περιμένετε  κάποια νέα που προέρχονται από μακριά και η περίοδος αυτή υπόσχεται εξελίξεις  σε υποθέσεις που χρόνιζαν. Κάτι που περιμένατε , έρχεται  τώρα και ίσως αυτό  να είναι και κάποιο πρόσωπο που σας επισκέπτεται.

Προβλέπονται μέρες γεμάτες χαρά ,ευτυχία , προσκλήσεις θα σας γίνουν και θα περάσετε πολύ ευχάριστα.

Προσέχετε λίγο πονοκεφάλους και στρεσαρίσματα ,  αποφύγετε το άσκοπο άγχος .

 ΑΡΙΘΜΟΣ 9

«Get ready for the big game»!! Έντονη κοινωνικότητα προβλέπεται για το επόμενο διάστημα καθώς ότι έχει να κάνει με νέες δραστηριότητες  σχέσεις , γνωριμίες, αναμένεται να έχει επιτυχία. Αυτήν την περίοδο απολαμβάνετε την εμπιστοσύνη των γύρω σας που σας ακολουθούν και συμφωνούν με τις απόψεις σας. Κάτι που μέχρι τώρα είχε ιδιωτικό χαρακτήρα μπορεί να γίνει δημόσια γνωστό χωρίς αυτό να θίγει την προσωπική σας ζωή.

Ένα μεγάλο event σας περιμένει; Αν όχι ,πάντως σίγουρα κάπου θα βρεθείτε με πολύ κόσμο!!

Μάνος Μηκίδης

Αριθμολόγος- Μαθηματικός

H Δύναμη είναι μέσα μας..Οτιδήποτε το μυαλό μας μπορεί να σκεφτεί και να πιστέψει, το μυαλό μας μπορεί να το πραγματοποιήσει..Δεν είναι θέμα Φαντασίας ούτε Επιθυμίας αλλά Γνώσης των απεριόριστων δυνατοτήτων μας. Ο Αριθμολόγος -Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης επιμελείται κείμενα που μας οδηγούν σε ένα εσωτερικό Ταξίδι και μας εμπνέουν σε ένα Δρόμο αυτοβελτίωσης και υλοποίησης των Στόχων μας.

INSTAGRAM FEED