close

Οι προβλέψεις για το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός

Σκορπιός, το ζώδιο που αποπνέει μυστήριο και γοητεύει… Ο μαγνητισμός που εκπέμπει είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό.

Ήρθε λοιπόν, ο μήνας των γενεθλίων σας, αγαπητές φίλες και φίλοι που ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού! Και ξεκινά με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, μία διαφορετική βιωματική εμπειρία!

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ευημερίας, βρίσκεται στο ζώδιό σας, για ασυνήθιστα μακρά παραμονή.

Ποιο είναι το στίγμα που αφήνει στην έναρξη της νέας σας χρονιάς;

Η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιό σας από τον Σεπτέμβριο, και θα παραμείνει ως τις αρχές Ιανουαρίου στον «χώρο» σας.

Το συναίσθημα γίνεται βαθύ και αναγνωρίζετε την φυσική σας ανάγκη να βιώνετε το πάθος ως εσωτερική αναζωογόνηση!

Η Αφροδίτη θα σας χαρακτηρίζει λοιπόν και δίνει την βάση για τη νέα σας χρονιά.

Πώς είναι το χρώμα της Αφροδίτης όμως στο ζώδιό σας, σε ένα ζωδιακό σημείο που θεωρείται δύσκολο για τον πλανήτη της χαράς και της αφθονίας;

Η χρονιά που ξεκινά με τα γενέθλια του 2018, έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί ως την 15η Νοεμβρίου: η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη κίνηση, προσδίδοντας ένα καρμικό χαρακτήρα στις εμπειρίες που θα βιώσετε!

Οι πλανήτες που κινούνται σε ανάδρομη φορά, είναι πλανήτες που φέρνουν στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος.  Στην φαινομενική τους αστρονομική κίνηση, η αστρολογία προσδίδει την ερμηνεία που τους αναλογεί.

Η Αφροδίτη λοιπόν, χρωματίζει έντονα το νέο σας έτος, καθώς θα συνδέσει το «σήμερα» με τις συναισθηματικές μνήμες του παρελθόντος. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις προσωπικών εμπειριών που, συνειδητά και υποσυνείδητα, δεν επεξεργαστήκατε ως τώρα…

Προκλητικά, έλκουν το ενδιαφέρον σας λοιπόν, και χρειάζεται να τις αναγνωρίσετε.

Πόνος, απώλειες, πικρίες, πάθη ανομολόγητα, πόθοι ανεκπλήρωτοι… Στο πεδίο των σχέσεων, υπήρξατε νικητές και νικημένοι! Όλα άφησαν τα ίχνη τους και σ’ αυτά θα βαδίσετε αρχικά φέτος…

Ίσως πρέπει να αναγνωρίσετε αυτό που έχει βαλτώσει και σας αφήνει σε ένα τέλμα. Ίσως φέρετε αναμνήσεις που σας κρατούν δέσμιους με το χθες. Εμπειρίες που ενδέχεται να σας οδηγούν σε φαύλους κύκλους.

Κατά συνέπεια, μη διστάσετε να αντιμετωπίσετε τις σκιές του παρελθόντος! Μόνο με την συνειδητοποίησή τους θα σπάσετε τις αλυσίδες και θα απελευθερώσετε ξανά το συναίσθημα, θα πιστέψετε και θα αποδεχτείτε, πως η Αγάπη μας βυθίζει για να μας απογειώσει ξανά!

Για έναν ολόκληρο χρόνο (από το φθινόπωρο του 2017), ο Δίας στο ζώδιό σας, πρόβαλλε τις προσωπικές σας απαιτήσεις για μία νέα αρχή!  Σύντομα θα περάσει στον Τοξότη, όπου θα διευρύνει τις ευκαιρίες για εξέλιξη, πρόοδο και οικονομική ευημερία και θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως υπάρχουν νέοι ορίζοντες!

Ενώ ο Κρόνος και ο Πλούτωνας – κυβερνήτης σας, στηρίζουν την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Κατά συνέπεια, αξιολογείτε με ευθυκρισία ό,τι είναι σημαντικό για σας, για την συναισθηματική και υλική σας ευημερία!

Καθώς το πλέον ουσιαστικό χαρακτηριστικό της νέας αυτής χρονιάς είναι η πορεία της Αφροδίτης, μην ολιγωρείτε! Ως την 8η Ιανουαρίου, θα σας θυμίζει ό,τι έχει σκοτεινιάσει την ψυχή και περιόρισε ως τώρα τις απολαύσεις της ύπαρξής σας!

 

Επιπρόσθετες συμβουλές σύμφωνα με τα δεκαήμερα (δεκανούς)

Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, σας αγγίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα η πορεία της Αφροδίτης.

  • Στα αισθηματικά σας, θα σας απασχολήσει έντονα μία σχέση που σας έχει «σημαδέψει» και από την οποία δεν μπορείτε να αποκολληθείτε. Ωστόσο, στην αρχή του νέου σας γενέθλιου έτους και μέσα στον Δεκέμβριο, θα αναζητήσετε λύσεις. Από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά, θα είναι πιο εφικτό να τις προσδιορίσετε! Θα είστε περισσότερο ελκυστικοί και γοητευτικοί, κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θα σας συγκινεί το πάθος και θα αναζητάτε στο ταίρι σας ή αν είστε μόνοι, ένα ταίρι, που θα σας οδηγήσει σε μαγευτικά μονοπάτια του έρωτα! Θα πρέπει να επιλέξετε όμως με σοβαρότητα, σε ποιον αφιερώνετε τον χρόνο και το συναίσθημα, για να μην υπάρξει ξανά προσκόλληση σε λάθος άνθρωπο…
  • Στα οικονομικά σας ζητήματα, η πορεία προδιαγράφεται ενδιαφέρουσα κυρίως ως τα τέλη του 2018. Θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με νέες επιλογές που θα ανοίξουν τις ευκαιρίες για έσοδα και εξέλιξη επαγγελματική. Αλλαγές σε συνεργασίες από την Άνοιξη και μετά, θα είναι καθοριστικές και να ανανεώσουν την επαγγελματική σας ιδιότητα. Μπορείτε να βασιστείτε στις συμβουλές και οδηγίες ανθρώπων με κύρος, εμπειρία και καταξίωση.

Αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο…

  • Στα αισθηματικά σας, η αίσθηση αλλάζει από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά. Θα βιώσετε κι εσείς τον έρωτα και το πάθος για ζωή, ίσως μάλιστα με έναν πιο ήπιο τρόπο. Αλλάζουν οι αξίες σας σταδιακά, και μεταμορφώνεστε ως άνθρωπος, μέσα από την απόλαυση των αισθήσεων… Θα είναι αρκετά σημαντικό να διατηρήσετε τον ρομαντισμό και την ευαισθησία, προκειμένου να αφεθείτε στην ευαίσθητη πλευρά των συγκινήσεων.
  • Στα οικονομικά σας ζητήματα, είναι η χρονιά που θα φέρει ευκαιρίες, κυρίως αλλάζοντας προσεγγίσεις και αξιοποιώντας τα προσόντα και τις εμπειρίες του παρελθόντος. Έμπνευση και δημιουργικότητα, βρίσκουν τον δρόμο της υλοποίησης των στόχων. Σίγουρα η προηγούμενη χρονιά, έθεσε βάσεις ή σας προσδιόρισε περισσότερο σε ποια βάση πρέπει να κινηθείτε. Μην αμελήσετε μικρές λεπτομέρειες, καθώς θα είναι ουσιαστικές για τις επόμενες κινήσεις σας.

Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο…

  • Στα αισθηματικά σας, θα υπάρξει μία στροφή στο χθες, κυρίως από την 1η Νοεμβρίου ως τις αρχές Δεκεμβρίου. Νοσταλγία, ανομολόγητα μυστικά, κρυφές πτυχές και πλατωνικά συναισθήματα, θα σας απασχολήσουν έντονα. Είστε στην κατάλληλη εποχή προκειμένου να αντιμετωπίσετε βιώματα που προκαλούν υποσυνείδητες αντιδράσεις. Αν έχετε μία κρυφή επιθυμία, θα διευκρινιστεί αν μπορεί ή όχι, να γίνει πραγματικότητα. Θαυμαστές από το παρελθόν σας φέρνουν σε δίλημμα προφανώς, γι’ αυτό μην ανταποκριθείτε παρορμητικά.
  • Στα οικονομικά σας, θα είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι στις συνεργασίες και να αποφύγετε το ρίσκο του ξαφνικού πλουτισμού. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται, αλλά ό,τι είναι εντυπωσιακό ή φαίνεται πως θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές, δεν θα έχει διάρκεια. Μάλιστα, αποφύγετε να κάνετε επενδύσεις σε συνεργασία που δεν έχει σαφείς όρους και διασφάλιση πρακτική. Αν έχετε γεννηθεί από την 17η Νοεμβρίου και μετά, θα προοδεύσει το έργο που έχετε ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε νέες συμφωνίες.

 

 

 

 


Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και δίδαξα την γαλλική γλώσσα. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών σε σχολές ξένες και ελληνικές, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων. Μέλος της Astrological Association of Great Britain, είμαι σύμβουλος αστρολογίας, διδάσκω αστρολογία, διοργανώνω σεμινάρια και κύκλους αυτογνωσίας με βάση τον αστρολογικό μας χάρτη. Βιβλία μου: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», «Το βιβλίο της αστρολογίας», «Αστεροειδείς», «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση. Παράλληλα συμμετείχα και συμμετέχω με άρθρα για πολλά χρόνια σε έντυπα και στον ηλεκτρονικό τύπο (δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΠΗΤ). Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς. Η αστρολογία, όπως και κάθε εσωτερική γνώση, μας διδάσκει πώς να έχουμε ένα δρόμο προς την πληρότητα και μας προσφέρει την δυνατότητα της επιλογής. Αφού όπως λέει και η ρήση… «Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ’ αυτά»…. ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της σοφίας λοιπόν. Λόγω κλασικών σπουδών και μελέτης της πολιτιστικής κληρονομιάς των λαών της Β. Ευρώπης, ασχολήθηκα με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων, με στόχο πρωτίστως την αυτο-βελτίωσή μας. Εναλλακτική θεραπεύτρια, παραδίδω απλές και εύχρηστες τεχνικές ενδυνάμωσης για τον καθένα μας. Και είμαι κάτοχος του πτυχίου κρυσταλλοθεραπείας Mastering The Properties Of Crystals

INSTAGRAM FEED