close

Κοιμηθείτε ήσυχα με…. GRECO STROM

Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος στη ζωή μας.  Βάση πολλών ιατρικών ερευνών, η έλλειψη του μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Εξ ίσου σημαντική για την υγεία μας  όμως, είναι και η ποιότητα του ύπνου μας και αυτό είναι στο χέρι μας να το φροντίσουμε. Απλά ας σκεφτούμε  πόσες φορές σηκωθήκαμε το πρωί με αίσθημα κούρασης, πιασμένοι, ακόμα και με δυνατό πονοκέφαλο σχεδόν…ταλαιπωρημένοι.. Και φυσικά η πρώτη μας σκέψη είναι ότι όλα οφείλονται στις αγωνίες, στο άγχος,  στο στρες και την ένταση που μας κάνουν την καθημερινότητα αφόρητη.  Ίσως όμως πίσω από όλα αυτά να κρύβεται και άλλη μία αιτία που μπορεί να μην πάει  καν το μυαλό μας και ας βρίσκεται εκεί μπροστά μας…. Το ίδιο το στρώμα μας. Το ίδιο το κρεβάτι μας που κάθε βράδυ γυρνώντας ξεθεωμένοι και φορτωμένοι, απλά δεν βλέπουμε την ώρα να ξαπλώσουμε και να αφεθούμε στην αγκαλιά του…

Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι στις περισσότερες χώρες η βιομηχανία του ύπνου είναι απίστευτα προηγμένη .  Και αυτό πολύ απλά οφείλεται στο γεγονός ότι στο εξωτερικό έχουν κατανοήσει ότι ο καλός και σωστός ύπνος για τον κάθε ένα από εμάς ανεξάρτητα της ηλικίας του δεν είναι θέμα πλούτου και πολυτέλειας αλλά πραγματική ανάγκη.  Και όσο δυσκολεύει η ζωή μας τόσο οι συνθήκες του ύπνου μας θα πρέπει να καλυτερεύουν.

Ευτυχώς για εμάς εδώ στην Ελλάδα υπάρχει μία εταιρεία που εδώ και δεκαετίες εργάζεται σκληρά και ακατάπαυστα προς αυτή την κατεύθυνση. Το όνομα της: GRECO STROM και από το 1964 μέχρι και σήμερα ξεχωρίζει και πρωτοπορεί με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων της και κατ επέκταση και την ποιότητα του δικού μας ύπνου!

Την ιστορία της GRECO STROM την είχα ακούσει. Τη  γνώριζα. Αλλά όπως συμβαίνει πάντα, είναι άλλο να ακούς και άλλο να έχεις προσωπική άποψη.  Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από την επίσκεψη μου στο καινούριο κατάστημα της εταιρείας στην Ν.Ιωνία, Λ.Κύμης 67 και Μαρ.Αντύπα,  αλλά φοβάμαι μήπως η περιγραφή μου αδικήσει την πραγματικότητα. Και δεν αναφέρομαι βέβαια τόσο στην ευγένεια και στην εξυπηρέτηση, γιατί αυτά μπορεί να θεωρηθούν και αυτονόητα, αλλά στα προϊόντα και την πραγματικά κορυφαία ποιότητα τους.

Θα σας εξομολογηθώ βέβαια ότι μάλλον τους τρέλανα τους ανθρώπους αλλά θα πω “τι φταίω εγώ αφού δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω;“. Δοκίμαζα το ένα στρώμα τους έλεγα.. “τέλειο!” Αυτό! Μόλις πρότειναν κάποιο άλλο έλεγα το ίδιο…  Μα ήταν αλήθεια!  “Ναι, ναι! έχετε δίκιο” έλεγα, “αυτό μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο..”  Πρέπει να έφαγα κανένα δίωρο από τη ζωή τους πότε ξαπλώνοντας εδώ και πότε ξαπλώνοντας εκεί…. Και όταν πια κατέληξα στο στρώμα που ήθελα άρχισα να τους βασανίζω με τις λεπτομέρειες…  Πόδια, υφάσματα, κεφαλάρι… Τα πάντα!!!  Η υπομονή και η υποστήριξή τους…μοναδική!

Φυσικά το σημαντικότερο όλων είναι η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του κάθε στρώματος που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα της αγοράς γιατί πιστέψτε με, το έχω “ψάξει” το θέμα.

Η GRECO STROM επενδύει συνεχώς σε αγορές υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για να διασφαλιστεί ο ακόμα πιο καινοτόμος σχεδιασμός και παραγωγή εργονομικών στρωμάτων. Έχει πιστοποιήσεις από Διεθνείς φορείς πιστοποίησης, Bureau Veritas και LRQA Business Assurance οι οποίοι  ελέγχουν με συχνές επιθεωρήσεις την ορθή εφαρμογή, συντήρηση αλλά και τη συνεχή αναβάθμιση των συστημάτων ποιότητας.

Το γεγονός αυτό διασφαλίζει και αποδεικνύει την προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης αξίζει νομίζω να αναφέρουμε ότι τα στρώματα της GRECO STROM έχουν πιστοποιηθεί με βάση την ανάλυση θαλάμου δοκιμής, σύμφωνα με τα πρότυπα EN 13419-1 και EN 13419-2.

Η ανάλυση των πτητικών οργανικών ενώσεων συμμορφώνεται με το πρότυπο ISO 16000-6 και έχει πραγματοποιηθεί στο εξειδικευμένο εργαστήριο AIDIMA στην Ισπανία (Η διαδικασία εκτίμησης κινδύνων για την ανθρώπινη υγεία όσον αφορά στις εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων από δομικά προϊόντα, αναπτύχθηκε το 2005 από την επιτροπή AgBB).

Τι θα λέγατε, σε αυτές τις εκπτώσεις, να κάνετε ένα... δώρο ζωής στον εαυτό σας;

Το “δώρο” της… αληθινής ξεκούρασης που μόνο η Greco Strom, μπορεί να σας προσφέρει με… αληθινές εκπτώσεις:
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑ ΜΟΝΟ… 690€!
  • 54% σε όλα τα επετειακά στρώματα της Greco Strom
  • 35% στα κορυφαία στρώματα της σειράς “Λίθος”!
  • 40% σε όλα τα κρεβάτια
Σε αυτές τις εκπτώσεις κάντε ένα… δώρο ζωής στον εαυτό σας από τη… GRECO STROM!
54 χρόνια GRECO STROM με…. ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 54%
GRECO STROM… Άκου το σώμα σου!

 

 

 


Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο των περιοδικών, της τηλεόρασης αλλά και στου ραδιοφώνου. Έχει αγαπηθεί από το κοινό από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την μεσημεριανή ζώνη με ένα προφίλ δημοσιογραφικό που χαρακτηριζόταν εξαρχής από ήθος και υπευθυνότητα. Από τότε έχει υπηρετήσει επάξια ως παρουσιάστρια ζώνες ειδησεογραφίας , πρωινής ενημέρωσης , εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου αλλά και ειδικές εκπομπές όπως Καλλιστεία, Τηλεμαραθώνιο αλλά και τα Τηλεοπτικά βραβεία του ΕΘΝΟΥΣ «ΠΡΟΣΩΠΑ 2008». Έχει κερδίσει 2 τηλεοπτικά βραβεία ως «αγαπημένη εκπομπή κοινού 2005» και «Βραβείο ειδικής εκπομπής 2008» για τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για υποστήριξη και βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ηλείας , ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφια στα ίδια βραβεία ως «αγαπημένη παρουσιάστρια κοινού εκτός ειδήσεων». Το 2012 αποφάσισε να διοχετεύσει όλη της το «είναι» στο δικό της ηλεκτρονικό δημιούργημα που δεν είναι άλλο από το The fun of Lifesharing.«To site αυτό έχει γίνει με αγάπη και μεράκι τόσο από εμένα όσο και από τους συνεργάτες μου όλους εσάς που θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα υγείας,ομορφιάς,μόδας,ψυχολογίας, επικαιρότητας και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρεσβεύει την χαρά του να μοιράζεσαι την γνώση και δεν είναι τυχαίο ποια άτομα μπήκαν στην οικογένεια του Τhe fun of Lifesharing. Το όραμα μας είναι η ομάδα αυτή να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς! Θέλουμε να γίνουμε η αγαπημένη σας παρέα το πρωί με καφέ, τις χαλαρές σας ώρες,το βράδυ πριν κοιμηθείτε,στο διάλειμμα σας στη δουλειά,η συντροφιά σας σε κάθε στιγμή σας».

INSTAGRAM FEED