close
NEW AGE

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 6/08 έως 12/08

ΚΡΙΟΣ

Ανακατατάξεις στα προσωπικά, αλλά κι ευκαιρίες.
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε μια φιλική θέση για σένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 8 Απριλίου, φέρνοντας ένα νέο κεφάλαιο στα δημιουργικά σου σχέδια, ξεκινάς με όρεξη για νέα δεδομένα, ακόμη κι αν πρακτικά ζητήματα κρατούν τα χέρια σου δεμένα. Επίσης, μην βιαστείς να δράσεις, όσο ο Ερμής και ο κυβερνήτης σου Άρης είναι ανάδρομοι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΆ

Η έκλειψη αυτή αγγίζει και τα προσωπικά σου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο κι ανοίγοντας έναν άλλο, θα πρέπει όμως να προσέξεις ιδιαίτερα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Άλλωστε από την Τρίτη η Αφροδίτη περνά σε μια θέση εξαιρετική για τα ζητήματα καρδιάς, ωστόσο αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζεις αρχικά σκληρές αλήθειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά μοιάζουν να είναι το αγκάθι αυτής της περιόδου, ενώ έχεις πολλά έξοδα που πολλές φορές δεν μπορείς να αποφύγεις, από την Τρίτη όμως αρχίζουν να έρχονται και έσοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σπίτι και οικογένεια στο επίκεντρο των αλλαγών.
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε μια θέση κόντρα με σένα, φέρνει έντονους προβληματισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 9 Μάη, και ενδεχομένως να κληθείς να αντιμετωπίσεις πιεστικές καταστάσεις ή σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια, τομέα τον οποίο ήδη αναθεωρείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι ανασφάλειές σου αυτό το διάστημα είναι πολλές και εσύ αντιδράς παρορμητικά, όμως η Κυριακή σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου. Από την Τρίτη όμως ξεκινά ένα διάστημα μεγαλύτερης εσωστρέφειας, στο οποίο εστιάζεις περισσότερο σε όσα σου λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις αν δεν έχεις προβλέψει όλες τις εξελίξεις, κυρίως στα επαγγελματικά, ενώ από την Τρίτη καλείσαι να είσαι πιο παραγωγικός στην καθημερινότητά σου με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό. Επίσης, τα οικονομικά στα μέσα της εβδομάδας και μετά, ίσως πιεστούν.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ολοκληρώνονται κινήσεις στο κοντινό σου περιβάλλον, προσοχή σε έγγραφα!

Αυτή την εβδομάδα ανήκεις στους προστατευμένους από τις δυσκολίες, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε ένα φιλικό ζώδιο, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στο κοντινό σου περιβάλλον, παρά το άγχος που σε καταβάλλει. Επιπλέον όμως, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, αλλά και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το σαββατοκύριακο έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η Αφροδίτη περνώντας στον Ζυγό την Τρίτη φέρνει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, γενικότερα άλλωστε γνωρίζεις κόσμο, όμως όσο ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος, καλύτερα μην επενδύσεις σε πρόσωπα που θα γνωρίσεις τώρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η νέα θέση της Αφροδίτης συνεχίζει να είναι ελπιδοφόρα για το πορτοφόλι σου, θα πρέπει όμως να είσαι πιο καχύποπτος με υπογραφές και συμβόλαια, όπως τουλάχιστον μαρτυρά η έκλειψη αυτή για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά.
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να σε προβληματίσει ως προς την αξία που δίνεις σε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως οι αμφιβολίες που έχεις μοιάζουν να μην βρίσκουν πειστική απάντηση για την ώρα. Η Κυριακή όμως είναι εξαιρετικά βοηθητική ημέρα για να βρεις υποστηρικτές στις σκέψεις και τις θέσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι την Τρίτη η Αφροδίτη παραμένει σε φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας το μαγνητισμό σου, αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιουλίου, ενώ από την Τρίτη και μετά περνάς σε μια περίοδο που έχεις ανάγκη τη σταθερότητα. Ειδικότερα, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά καλείσαι να αναγνωρίσεις τις ευθύνες που σου αναλογούν στα λάθη που έγιναν.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το Σάββατο αγγίζει άμεσα τον τομέα του πορτοφολιού σου, μαρτυρώντας έτσι πως κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα νέο ως προς τα έσοδά σου ή τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι.

ΛΕΩΝ

 Ένας κύκλος κλείνει οριστικά, για να ανοίξει ένας νέος. 
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις καθώς το Σάββατο πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που σε επηρεάζει ακόμη περισσότερο αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, μαρτυρώντας πως κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σου μέσα από επίπονες διαδικασίας, και ανοίγει ένας νέος. Μην φοβηθείς όμως τις αλλαγές, αργότερα θα αποδειχτούν σωτήριες, για την ώρα όμως μην πάρεις αποφάσεις όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου. Οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες, αλλά θα δώσουν στίγμα λίγο πιο μετά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στα καλά νέα της εβδομάδας αυτής είναι η είσοδος της Αφροδίτης την Τρίτη σε ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας ανάσα ανανέωσης στα αισθηματικά, σημαντικές ευκαιρίες αλλά και πιο άνετη επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η Κυριακή είναι η καλύτερη ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις, ωστόσο μιας και πρόκειται για μια έντονη εβδομάδα, είναι προτιμότερο οι αποφάσεις σου να είναι προϊόν σκέψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άγχος κι ανάγκη για ξεκούραση.
Η εβδομάδα αυτή σε αποπροσανατολίζει με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ενδεχομένως να σε γεμίζει με άγχος για τις καταστάσεις που μοιάζουν μετέωρες, ενώ επωμίζεσαι κι ευθύνες, με την ηλιακή έκλειψη στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, το Σάββατο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι την Δευτέρα έχεις περισσότερες ευκαιρίες από τις οποίες επωφελείσαι στα προσωπικά χάρη σε φίλους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ από την Τρίτη η Αφροδίτη περνώντας στον Ζυγό φέρνει μια πιο εσωστρεφή αλλά και σταθεροποιητική περίοδο στα αισθηματικά για κάποιους Παρθένους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η νέα θέση της Αφροδίτης φέρνει σημαντική ανάσα στα οικονομικά, κυρίως όμως από την επόμενη εβδομάδα. Προτίμησε όμως να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε παρασκηνιακή εμπλοκή, ενώ την Κυριακή έχεις εσύ τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, σε μια μεταβατική περίοδο όπως αυτή. Το ξεκίνημα της εβδομάδας κάνεις βήματα στα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

 Ολοκληρώνεις σχέδια και περνάς σε νέα.
Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί το τέλος κάποιων στόχων ή σχεδίων που είχες ως τώρα, όπως μαρτυρά και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε βοηθητική θέση, ώστε να περάσεις σε νέα εγχειρήματα για το μέλλον. Ωστόσο θα πρέπει κι εσύ να ζυγίσεις εντός σου τα πράγματα, καθώς έχεις δεύτερες ευκαιρίες για να ολοκληρώσεις τις ημιτελείς υποθέσεις, αλλά τα ολοκαίνουρια σχέδια συναντούν εμπόδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, ενώ από την Τρίτη το κλίμα στα προσωπικά γίνεται πιο ευνοϊκό με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, που εγκαινιάζει μια πιο εξωστρεφή και ευχάριστη περίοδο για τα ζητήματα καρδιάς, ουσιαστικά θα το αισθανθείς από την άλλη εβδομάδα και μετά. Πρόσεξε όμως, καθώς η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα και τις φιλίες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Συνεχίζεις να έχεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων κι αυτή την εβδομάδα, ωστόσο κάποιες οφειλές σου που δεν έχουν τακτοποιηθεί λειτουργούν ως τροχοπέδη για τα ανοίγματα που σχεδιάζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κλείσιμο κύκλων στην καριέρα, με σημαντικά πρόσωπα να παίζουν ρόλο.
Η εβδομάδα αυτή προλογίζει αρκετές αναταράξεις ως προς τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω, όπως δείχνει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου το Σάββατο, θα πρέπει λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κρατάς χαμηλό προφίλ, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 11 Νοεμβρίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι την Τρίτη η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη ακόμη και στις δυσκολίες, ενώ οι γεννημένοι τον Οκτώβριο έχουν κάποιες εντάσεις με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Από την Τρίτη όμως η Αφροδίτη περνώντας στον Ζυγό μαρτυρά για σένα πως αφήνεις για λίγο στην άκρη την ενασχόληση με τα προσωπικά, λόγω συνθηκών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η καριέρα σου είναι ο τομέας που αυτή η ηλιακή έκλειψη αγγίζει περισσότερο, φρόντισε λοιπόν να μην βάλεις σε κίνδυνο πράγματα για τα οποία έχεις κοπιάσει, καθώς κλείνουν κύκλοι κι ανοίγουν άλλοι. Επίσης η νέα θέση της Αφροδίτης μιλά για κρυφούς συμμάχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου.
Μολονότι βρίσκεσαι σε μια βοηθητική περίοδο, η εβδομάδα αυτή φέρνει και κάποια ερωτηματικά, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο σε καλεί να δεις σε βάθος την κοσμοθεωρία σου και να αφαιρέσεις όλα εκείνα τα στεγανά που δεν συμβαδίζουν με το δικό σου σήμερα. Παράλληλα, κλείνουν κύκλοι με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα σπουδών ή επαφών με εξωτερικό, κι ανοίγουν νέοι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η γκρίνια δε λείπει με το ταίρι σου, από την Τρίτη και μετά όμως περνάς σε μια πιο αισιόδοξη φάση στα προσωπικά σου με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό, με περισσότερες αφορμές για χαμόγελα, γνωριμίες και φλερτ, έχεις όμως ακόμη απόσταση να διανύσεις μέσα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η εβδομάδα είναι ηλεκτρισμένη κι είναι πιθανό να χρειαστεί να τηρήσεις τις ισορροπίες, ενώ η κούραση με τις υποχρεώσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι αρκετή. Επίσης, μην προβείς σε οικονομικές κινήσεις αυτή την εβδομάδα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο.
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο, φέρνει μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου που σκοπό έχει να σε κάνει να δεις τα πραγματικά σου θέλω και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Όμως η Κυριακή σου δίνει ώθηση για να βρεις διεξόδους σε όσα σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η Αφροδίτη μέχρι τη Δευτέρα παραμένει σε βοηθητική θέση για τον τομέα των αισθηματικών σου, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες για τους γεννημένους μετά τα μέσα Ιανουαρίου, ενώ από την Τρίτη προσπαθείς να καταλάβεις αν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είστε τελικά όπως «πρέπει» ή όχι, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και κρατάς μια σκληρή στάση Παρασκευή και Σάββατο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η έκλειψη αυτή αγγίζει τα οικονομικά σου έμμεσα, κυρίως μέσω των οφειλών σου, ενώ αν έχεις κοινό πορτοφόλι με κάποιον άλλο, τότε κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος, πράγμα που αφορά άμεσα και τη δική σου τσέπη.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα νέο κεφάλαιο στα προσωπικά, αφού πρώτα κλείσει το παλιό. 
Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι θα σε απασχολήσουν πιο έντονα με τις υποθέσεις τους, όπως μαρτυρά και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντί σου το Σάββατο, η οποία κλείνει οριστικά κάποιο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι ανοίγει ένα καινούριο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 9 Φεβρουαρίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν έρχονται σημαντικές αλλαγές, για την ώρα όμως έχεις να παλέψεις και με κάποιες ανασφάλειές σου, όπως δείχνει ο ανάδρομος Άρης για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα των σχέσεων. Δεν είναι λοιπόν η στιγμή για χειριστικές ή αδιάλλακτες συμπεριφορές που θα μπορούσαν να φέρουν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περίμενες. Πάντως, η Αφροδίτη από την Τρίτη περνώντας στον Ζυγό φέρνει πολλές ευκαιρίες για τα αισθηματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ωστόσο το σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τις υποθέσεις σου, ενώ πρόσωπα σε βοηθούν με οφειλές και υποχρεώσεις.

 ΙΧΘΥΕΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα ή τα επαγγελματικά σου.
Ξεκινώντας από την εβδομάδα αυτή, κάτι αλλάζει μέσα στην καθημερινότητά σου, όπως προλογίζει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο. Θα πρέπει όμως να δώσεις και τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου, ενώ αν επεδίωκες να αλλάξεις συνήθειες που βάζουν τρικλοποδιά στο πρόγραμμά σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η Κυριακή είναι η πιο βοηθητική ημέρα της εβδομάδας για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα μέχρι τη Δευτέρα το κλίμα είναι θετικό για τα αισθηματικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Μαρτίου. Από την Τρίτη και μετά αφήνεις τα προσωπικά ένα βήμα πίσω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου, οπότε είναι προτιμότερο να σκεφτείς πολύ και να μην παρασυρθείς από βιαστικές αποφάσεις, καθώς έρχονται στο επόμενο διάστημα σημαντικές αλλαγές και το παρασκήνιο παραμένει έντονο.

ΠΗΓΗ: http://astropedia.gr/evdomadiaies-provlepseis-zwdia-6-12-8-2018-ixthis

 

 

 


INSTAGRAM FEED