close
NEW AGE

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ

Δημιουργικότητα και φλερτ 
Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Από την Πέμπτη όμως ο Ερμής αναδρομεί στην ίδια θέση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση λόγω συνθηκών στο παρελθόν. ενώ η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές. Επίσης, με τον ανάδρομο Ερμή συναντιέσαι ξανά με αγαπημένα πρόσωπα που είχες καιρό να δεις, δεν ευνοούνται όμως στο εξής οι νέες γνωριμίες, αλλά οι επανασυνδέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα το πορτοφόλι σου είναι πιεσμένο, ενώ την Δευτέρα και την Τετάρτη προσπαθείς να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σπίτι κι οικογένεια
Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Επίσης, από την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί στην ίδια θέση, δίνοντας πρόσφορο έδαφος για επιδιορθώσεις και «επιδιορθώσεις» παρά τις καθυστερήσεις σε άλλους τομείς, δεν ευνοούνται όμως τα νέα ξεκινήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η περίοδος αυτή σε κάνει να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως με την πανσέληνο την Παρασκευή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου, φέρνει κάποια προβλήματα ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η σεληνιακή έκλειψη που προαναφέρθηκε αγγίζει άμεσα και τον τομέα της καριέρας σου, έτσι δεν αποκλείεται οι απαιτήσεις που έχουν από σένα κάποια πρόσωπα κύρους να σε κουράσουν, ενώ την Δευτέρα μπορείς να καταφέρεις πολλά στα επαγγελματικά σου και να ρυθμίσεις εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαφές και εξωστρέφεια
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα τη Δευτέρα φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές κι εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Παράλληλα από την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια θέση που βοηθά να ξανασυζητήσεις τα θέλω σου και να βρεθείς πάλι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες καιρό να δεις, πρόσεξε όμως ιδιαίτερα να μην υπογράψεις συμβόλαια, και δώσε βάση στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα ζητήματα καρδιάς έχουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα, κυρίως στο ξεκίνημά της, καθώς γενικότερα το τοπίο είναι θολό. Επίσης, η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής στον Υδροχόο, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, σε καλεί να αλλάξεις κοσμοθεωρία καθώς κάποιες αντιλήψεις που είχες ως τώρα δεν έχουν θέση στο σήμερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα μηνύματα για το πορτοφόλι σου αυτή την εβδομάδας είναι λίγο πιο σύνθετα, καθώς έχεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχεις τακτοποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα
Ο Ήλιος τη Δευτέρα εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, μαρτυρώντας πως στο επίκεντρο της προσοχής σου πλέον είναι το πορτοφόλι σου. Η σεληνιακή έκλειψη την Παρασκευή στον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα σε σχέση με διάφορα θέματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα σε νοιάζει πιο πολύ να σταθεροποιήσεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση από το να ανοιχτείς σε αναζήτηση νέου προσώπου, έχεις όμως συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σου που όταν τον ταίρι ή οι φίλοι σου δεν… συμμορφώνονται με αυτά, τότε θυμώνεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας αναθεωρήσεις στον τρόπο που λειτουργείς με τα χρήματα και ένα πιθανό σενάριο είναι να σου επιστραφούν χρήματα, πρόσεξε όμως να μην δανείσεις ή να δανειστείς. Επίσης, η σεληνιακή έκλειψη αυτή φέρνει στην επιφάνεια και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές που ενδεχομένως να σε προβληματίσουν.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα σε κουράζει, η γοητεία σου όμως είναι έντονη
Από την Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς τώρα φέρνεις στο φως τις προσπάθειες που έκανες. Παράλληλα, από την Πέμπτη ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις, επανεξετάζοντας τις κινήσεις σου, ωστόσο τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής, δεν υπόσχονται μακροημέρευση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η  σεληνιακή έκλειψη την Παρασκευή απέναντι από το ζώδιό σου, που αγγίζει άμεσα τα ζητήματα καρδιάς και επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, φέρνει κάποια διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην παρασυρθείς σε εντάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα είναι μπερδεμένα, ενώ είσαι πολύ πιεσμένος από την δουλειά ή από πρόσωπα κύρους και υποχρεώσεις, όπως δείχνει η δυσμενής όψη Ήλιου – ανάδρομου Άρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα
Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Επίσης, από την Πέμπτη ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια μυστική θέση για το ωροσκόπιό σου, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων ανασφαλειών, αλλά και να διαπραγματευτείς το άγχος σου καλύτερα. Από την άλλη πλευρά όμως η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής στον Υδροχόο, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μολονότι τα αισθηματικά σου μοιάζουν κάπως μπερδεμένα με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου, χάρη στην παρουσία κάποιων προσώπων που σε βοηθούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις παρασκηνιακές κινήσεις, ενώ η σεληνιακή έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου, κράτησε λοιπόν ένα πιο συγκρατημένο προφίλ στις επαφές σου με συνεργάτες, υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες.

ΖΥΓΟΣ

Περίμενε για την κατάλληλη στιγμή, θέτοντας νέους στόχους!
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου τη Δευτέρα, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Από την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί σε μια βοηθητική θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν, ενώ παράλληλα μπορείς και πάλι να δεις συλλογικές προσπάθειες να λειτουργούν. Πρόσεξε όμως να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μην ξεχνάς πως κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε προβληματίσουν, φρόντισε λοιπόν να μην κινηθείς «εν θερμώ». Επίσης, με τον ανάδρομο Ερμή συναντιέσαι ξανά με φίλους που είχες καιρό να δεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά παραμένουν χαώδη για κάποιο λόγο και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου έχουν δοθεί. Τέλος, η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια υπάρχουν όμως και κάποια προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο
Ο Ήλιος από τη Δευτέρα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Επίσης, από την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί στην ίδια θέση, φέρνοντας πολλές αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας, έχεις όμως μια δεύτερη ευκαιρία, αν στο παρελθόν έγιναν λάθη ή κάτι έμεινε μισό. Από την άλλη όμως δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, καθώς υπάρχουν αναβολές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχουν κάποιες προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου και φέρνει μια αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον, μπορεί να σε προβληματίσει έντονα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η νέα θέση του Ήλιου δείχνει πως εστιάζεις περισσότερο και στην καριέρα σου, από την οποία έχεις πολλές ευθύνες. Δε λείπουν όμως και οι εντάσεις ή τα γερά τεστ αντοχής στις σχέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Με υλικό από το παρελθόν και το βλέμμα στο μέλλον
Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε ωθεί σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ κι εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Ταυτόχρονα από την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου δεύτερες ευκαιρίες, ενώ βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρόσεξε την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, καθώς επηρεάζεσαι από την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Επίσης, η σεληνιακή έκλειψη την Παρασκευή σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις στο περιβάλλον σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σε προβληματίζουν αυτή την εβδομάδα και είναι προτιμότερο να έχεις δικλείδες ασφαλείας, καθώς ενδεχομένως να καθυστερούν έσοδα στα οποία είχες υπολογίσει. Επίσης, καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Οικονομικές απολαβές μέσω τρίτων
Τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση κι εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, ενώ την Πέμπτη ο Ερμής αναδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου υποχρεώσεων, φέρνοντας αναθεωρήσεις στον τρόπο που λειτουργείς με τις οφειλές σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τετάρτη και Πέμπτη πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, ενώ η ομιχλώδης αντίθεση της Αφροδίτης με τον απατηλό Ποσειδώνα μαρτυρά πως καλείσαι να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα για μια ερωτική σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η νέα θέση του Ήλιου προλογίζει και περισσότερη κινητικότητα στο πορτοφόλι σου, ενώ η σεληνιακή έκλειψη την Παρασκευή στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει κάποια αναστάτωση καθώς καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Επίσης, κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει συνεχίζουν να πιέζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Οι άλλοι στο τιμόνι των εξελίξεων
Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους ανθρώπους, ενώ είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Η σεληνιακή έκλειψη μάλιστα την Παρασκευή στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω το πρώτο δεκαήμερο και φέρνει έντονη κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων τη Δευτέρα δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων, αναθεωρείς όμως πολλά με τον ανάδρομο Ερμή από την Πέμπτη, στην ίδια θέση, προετοιμάσου λοιπόν για επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν, θυμήσου όμως ότι οι νέες γνωριμίες που γίνονται τώρα, δεν θα προχωρήσουν τελικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το σαββατοκύριακο προσπαθείς να κάνεις βήματα στην καριέρα σου, ενώ Δευτέρα και Τετάρτη δίνεις περισσότερο βάση σε οικονομικές υποχρεώσεις, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, ή γενικότερα με οικονομικές υποθέσεις άλλων που σε αφορούν.

ΙΧΘΥΣ

Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητά σου
Τη Δευτέρα ο Ήλιος περνώντας στον Λέοντα εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Ταυτόχρονα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Πέμπτη στην ίδια θέση, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων. Στο τέλος της εβδομάδας όμως αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η σεληνιακή έκλειψη την Παρασκευή στο προηγούμενο ζώδιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει από τη μια να ξεκαθαρίσεις τις μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά και από την άλλη να βάλεις σε τάξη τη συναισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως τις λάθος επιλογές προσώπων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η νέα θέση του Ήλιου είναι θετική για τα επαγγελματικά σου. Επίσης, πρόσεξε με τον ανάδρομο Ερμή, καθώς προμηνύονται μπερδεμένες καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

ΠΗΓΗ: http://astropedia.gr/evdomadiaies-provlepseis-astrologia-23-29-7-2018

 


INSTAGRAM FEED