close
ΣΧΕΣΕΙΣ

Δείτε το σεξ … αλλιώς!

Τώρα που είναι άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν, είναι καιρός να ανθίσει και η ερωτική σου σχέση, που μέσα στο καταχείμωνο και τα προβλήματα της καθημερινότητας, άθελά σου την είχες παραμελήσει.

Και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να… ξαναερωτευτείς τον σύντροφό σου; Μα το σεξ! Και μάλιστα το σεξ εκτός κρεββατοκάμαρας!

Θα δεις ότι θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου, θα σου μάθει τι πραγματικά απολαμβάνεις στο σεξ και ια σε απευλευθερώσει.  Τι περιμένεις;!

Στην αυλή του εξοχικού στο χωριό

Μια γρήγορη ερωτική συνεύρεση στο πίσω μέρος της αυλής δίνει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα. Προσφέρει σε σένα και το ταίρι σου όλα τα θετικά του σεξ σε εξωτερικό χώρο ( ένταση, αδρεναλίνη και πάθος) αλλά τη σιγουριά πως δεν θα σας πιάσουν και δεν θα βρεθείτε στο τμήμα ή στο Facebook αν σας φωτογραφήσει κάποιος περαστικός.

Στον καναπέ

Ο καναπές δεν διεκδικεί τα πρωτεία πρωτοτυπίας στα μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ, αλλά το ήξερες πως αυτό το έπιπλο μπορεί να βοηθήσει στον οργασμό σου; Οι ειδικοί αναφέρουν πως τα μαξιλάρια του καναπέ που θα τοποθετήσεις κάτω από τη μέση σου βοηθούν στην δική σου κορύφωση. Όπως και να σηκωθείς όρθια και να στηρίζεσαι στο μπράτσο του καναπέ!

Σε ξενοδοχείο

Το καλύτερο κομμάτι του σεξ σε ξενοδοχείο είναι ότι μετά το τέλος της ερωτικής πράξης δεν χρειάζεται να καθαρίσεις. Κάνετε check in και η μόνη δραστηριότητα σας θα είναι το σεξ. Επίσης για κάποιον περίεργο λόγο στο ξενοδοχείο οι περισσότεροι εραστές νιώθουν άνετα να υποδυθούν διαφορετικούς ρόλους. Ένα παράνομο ζευγάρι για παράδειγμα, ο επιχειρηματίας και η υπηρεσία δωματίου και πολλά ακόμη που τα ξέρετε και μόνες σας.

Σε σκαλοπάτια

Ποιος ήξερε πως το ιδανικό σημείο για σεξ είναι τόσο κοντά σου. Τα σκαλιά ( προτείνουμε της πολυκατοικίας σου) προσφέρουν αίσθηση πάθους και ασυγκράτητου ερωτισμού αν και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως όλοι καταλήγουν ότι δεν πρόκειται για το πιο βολικό σημείο ερωτικές περιπτύξεις. Πρέπει να ψάξετε αρκετά τη στάση που θα σας βολέψει και ποντάρουμε πως τουλάχιστον για την γυναίκα δεν είναι το τέλειο σημείο για την κορύφωσή της. Είναι το τέλειο σημείο, όμως, για να του δείξετε ότι δεν προλαβαίνετε να φτάσετε στο κρεβάτι σας για να κάνετε καυτό σεξ!

Σε φιλικό σπίτι

Πολλοί εραστές έχουν αναφέρει σε σχετικές έρευνες πως το καλύτερο σημείο που έκαναν σεξ ήταν το σπίτι κάποιου φίλου γιατί έπρεπε η συνεύρεση να γίνει σε απόλυτη σιωπή. Το να πρέπει να είσαι αθόρυβος προσδίδει μια σιωπηλή αίσθηση ερωτισμού και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην συμφωνήσουμε περισσότερο.

Στο ντους

Το να κάνετε σεξ σε πισίνα και στη θάλασσα δεν σε προστατεύει από τα ΣΜΝ και επιπλέον το προφυλακτικό δεν παρέχει την προστασία που πρέπει. Στη ντουζιέρα, όμως, μπορείς να εκμεταλλευτείς το υγρό στοιχείο με περισσότερη προστασία και για τους δύο. Απλώς για να μη είναι βαρετό βάλε λίγη φαντασία και προσοχή στα γλιστρήματα!

Μπροστά στον καθρέφτη

Μπροστά στον καθρέφτη είναι το πιο εύκολο μέρος για να κάνεις σεξ απόψε κιόλας. Οι πιο πολλοί άντρες αναφέρουν πως το doggy style μπροστά στον καθρέφτη είναι απίστευτα διεγερτικό γιατί μπορούν να δουν την έκφραση της γυναίκας αλλά και όλα τα σημεία του σώματός της. Κάνε το γι’αυτόν!


INSTAGRAM FEED