Διατήρησε τη φόρμα σου και στις διακοπές του Πάσχα

Διατήρησε τη φόρμα σου και στις διακοπές του Πάσχα

Ξεκινούν οι διακοπές του Πάσχα! Τέλεια! Οι σχολές χορού και τα γυμναστήρια κλείνουν, παρολ΄αυτά μην ανησυχείς. Πίστεψε με,  υπάρχει τρόπος να γυμναστείς, χωρίς να προσπαθήσεις,  χωρίς  καν να το βάλεις στόχο. Οι διακοπές πάντα προσφέρουν έδαφος για εκγύμναση χωρίς κόπο.

Περπάτημα

Αυτές τις μέρες σίγουρα θα βγεις στην αγορά για να ψωνίσεις σε βαφτιστήρια και αγαπημένους, και γιατί όχι, κάτι και για σένα. Μια βόλτα στα μαγαζιά στις εορταστικές περιόδους είναι πάντα διασκεδαστική. Όσο για τις  βόλτες στα σοκάκια του χωριού ή του νησιού όπου θα βρεθείς, όχι μόνο θα σου δώσουν τη χαρά να το εξερευνήσεις αλλά θα σε κρατήσουν και σε φόρμα.

Αν είσαι φανατικός της άσκησης τότε υπάρχει κι άλλη  λύση. Ξύπνα νωρίς και πήγαινε σε ένα ωραίο μέρος που θα ξεχωρίσεις για τρέξιμο, είτε σε μια παραλία, είτε σε ένα πάρκο. Θα αναζωογονηθείς και θα νιώσεις ευεξία για το υπόλοιπο της ημέρας.

Ποδήλατο

Στην επαρχία σε πολλές πόλεις υπάρχουν ποδηλατόδρομοι, οπότε άδραξε την ευκαιρία και κάνε μια βόλτα με ποδήλατο βλέποντας την πόλη που επισκέφτηκες. Είναι ευχάριστο και θα περάσεις όμορφα.

Χόρεψε ξέφρενα

Σίγουρα οι μέρες των διακοπών συνοδεύονται με εξόδους βραδινές. Τι πιο απλό! Νιώσε ελεύθερη και εκφράσου.

Τρώγε υγιεινά

Το Πάσχα τρώμε όλοι περισσότερο, είτε σε οικογενειακά τραπέζια είτε σε εστιατόρια και ταβέρνες. Είναι όμως συγκεκριμένες οι μέρες. Τις υπόλοιπες, μπορείς να προσέξεις την διατροφή σου με λιγότερες ατασθαλίες και λιγότερες τύψεις.

Πιες νερό

Τα περισσότερα ροφήματα περιέχουν νερό. Το καλύτερο όμως και πιο υγιεινό ρόφημα είναι το νερό. Θα βοηθήσει το σώμα σου να μείνει ενυδατωμένο. Το πράσινο τσάι επίσης είναι ιδανική επιλογή.

Έτσι θα καταφέρεις να παραμείνεις σε φόρμα στην περίοδο των διακοπών. Χωρίς πολύ κόπο και περνώντας πραγματικά όμορφα αυτές τις μέρες.

Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!