Μαγειρεύοντας με την Ντίνα…

Μαγειρεύοντας με την Ντίνα…

Την συνάντησα για πρώτη φορά στα πλατό του STAR πριν από πολλά πολλά χρόνια.   Όμορφη, απλή, φιλόξενη , οργανωτική και πάνω από όλα…ταλαντούχα.  Η  Ντίνα είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό πλάσμα.

Αυτή τη φορά τη συνάντησα σε δικό της χώρο. Στη “φωλιά” της όπως χαρακτηριστικά η ίδια λέει και δεν έχει καθόλου άδικο. Ο 3ος όροφος του πολυχώρου Yoleni’s  είναι ένας χώρος  που συγκρίνεται μόνο με εικόνες παραμυθιού, αυτά τα διαδραστικά παραμυθάκια που ανοίγοντας τις σελίδες τους ξεπετάγονταν από μέσα τρισδιάστατες πολύχρωμες “σκηνές”.  Εκεί το κορίτσι μου όχι μόνο ετοιμάζει απίστευτες λιχουδιές αλλά μοιράζεται τις γνώσεις της μέσα από ειδικά σεμινάρια μαγειρικής.   “Εδώ, όχι μόνο μαγειρεύουμε”, εξηγεί η ίδια, “αλλά στη συνέχεια καθόμαστε όλοι μαζί, γευόμαστε τις δημιουργίες μας , πίνουμε το κρασάκι μας  το οποίο καταφθάνει δροσερό από την κάβα του πολυχώρου και κάνουμε ατελείωτες συζητήσεις”.  Και μπορώ να καταλάβω εντελώς τι εννοεί .   Εγώ βέβαια, για την ώρα, δεν βρέθηκα εκεί για σεμινάριο αλλά για να ετοιμάσουμε παρείτσα ένα υπέροχο λαχταριστό νοστιμότατο και … “έξυπνο πιάτο” που θα απολαύσετε την Δευτέρα του Πάσχα στην εκπομπή μας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις Ντινάκο…..  Η κουζίνα σου κι εσύ είστε πραγματική… έμπνευση!   Ευχαριστώ για όλα!

Υ.Γ. Η συνταγή που ακολουθεί δεν έχει σχέση με το πιάτο που ετοιμάσαμε απλά σκέφτηκα ότι είναι εξαιρετική πρόταση για όσους νηστεύουν ή απλά αγαπούν διαφορετικές γεύσεις!

https://dinanikolaou.gr/