Πες ΝΑΙ στα καπέλα και δες πώς να τα συνδυάσεις

Πες ΝΑΙ στα καπέλα και δες πώς να τα συνδυάσεις

Το καπέλο βρίσκεται σε όλα τα περιοδικά μόδας ως η πιο καυτή τάση της σεζόν, οι celebrities δεν κάνουν βήμα χωρίς αυτό και το street style θεωρείται ξεπερασμένο αν δεν το περιλαμβάνει. Γι’ αυτό τόλμησε και εσύ να το κάνεις αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και δες όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σου με θαυμασμό και ίσως μια υπόνοια ζήλιας για το πόσο όμορφα σικάτη δείχνεις.

Λίγες είναι οι γυναίκες που τολμούν να φορέσουν το ιδιαίτερο αυτό αξεσουάρ αν και πολλές φορές το ζηλεύουν όταν το βλέπουν σε άλλες. Το καπέλο όμως, αν και οι περισσότερες το φοράνε το καλοκαίρι, έχει γίνει must τα τελευταία χρόνια και τον χειμώνα, απογειώνοντας το στυλ μας στα ύψη.

Είναι ένα να κομψό αξεσουάρ που μπορεί να αναδείξει ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο.

Πώς να το συνδυάσεις

  1. Φόρεσε ένα απλό τζιν παντελόνι με ένα λευκό t-shirt , τα αγαπημένα σου sneakers,μποτάκια ή και αθλητικά παπούτσια, το δερμάτινο σακάκι σου και ανάδειξε όλο αυτό το απλό ντύσιμο με το πολύ στιλάτο καπέλο σου (κατά προτίμηση τύπου τζόκεϊ που δείχνει λίγο πιο σπορ).
  2. Βάλε ένα απλό μαύρο κολάν, μια φαρδιά μακριά αλλά σικάτη μπλούζα, τα αρβυλάκια σου και το αγαπημένο σου παλτό και απογείωσε το στυλ σου με το μεγάλο εκείνο καπέλο, που μπορεί ναι μεν να δείχνει κάπως εκκεντρικό, αλλά είναι ό,τι πρέπει για να κάνει το σύνολο σου ιδιαίτερο και συγχρόνως ιδανικό.
  3. Για σένα που σου αρέσουν περισσότερο οι φούστες και ιδιαίτερα οι πλισέ, οι οποίες έχουν κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο της μόδας, προτίμησε να τις συνδυάσεις με ένα όμορφο πουλόβερ, γόβες ή μποτάκι και φεύγοντας από το σπίτι μην ξεχάσεις να βάλεις το καπέλο-ύφανση που παραπέμπει λίγο σε δεκαετία του ’80, αλλά κάνει το σύνολο σου ιδιαίτερα σικ και ρομαντικό.

 

Όταν διαλέγεις καπέλο σημασία έχει φυσικά και το σχήμα του προσώπου σου ώστε το ιδιαίτερο αυτό αξεσουάρ να δείχνει ωραίο πάνω σου. Αν λοιπόν έχεις οβάλ πρόσωπο τότε είσαι από τις τυχερές αφού σου ταιριάζουν σχεδόν όλοι οι τύποι καπέλων. Αν όχι, πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική στις επιλογές σου.