Tα πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου για να έχεις πάντα τι να φορέσεις!

Tα πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου για να έχεις πάντα τι να φορέσεις!

Όσο κι αν μας αρέσει να πηγαίνουμε στα μαγαζιά και να ψωνίζουμε πράγματα που ορισμένες φορές δε χρειαζόμαστε, καλό είναι να φροντίσουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας επτά κομμάτια που συνδυάζονται με όλα και μπορούν να μας σώσουν τελευταία στιγμή.

1. Ένα μπλε τζιν, κατά προτίμηση εφαρμοστό. Είναι πολύ βασικό να ταιριάζει στο σωματότυπό μας και να μας κολακεύει από κάθε γωνία. Απόφυγε τα πολύ φαρδιά jeans που δίνουν την εντύπωση ότι το δανείστηκες από το αγόρι σου, όπως επίσης και τις στιλιστικές λεπτομέρειες που είναι παροδικά στη μόδα (πεταλουδίτσες, ζωάκια…). Το αγαπημένο σου τζιν μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στην εκδρομή που θα πας με την παρέα σου συνδυασμένο με μπαλαρίνες, μέχρι τη βραδινή σου έξοδο με γόβες και μία στιλάτη μπλούζα.

2. Ένα λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο για κάθε περίσταση. Μπορεί να είναι μεσάτο ή λίγο πιο φαρδύ και μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο μέχρι το επαγγελματικό ραντεβού σου. Ακόμα μπορεί να φορεθεί με παντελόνι, φούστα ή κουστούμι, ανοιχτό με ένα T-shirt από μέσα ή ακόμα και δεμένο με ένα σορτσάκι το καλοκαίρι. Είναι ρούχο που κολακεύει την κάθε γυναίκα και θεωρείται safe επιλογή.

3. Το μικρό μαύρο φόρεμα κατά προτίμηση midi ή mini (μην το παρακάνουμε όμως). Πρέπει να τονίζει τα προτερήματα σας, και να κρύβει τα ελαττώματα σου. Είναι απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και σου αφήνει περιθώριο να παίξεις με τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις.

4. Ένα μαύρο παντελόνι φοριέται πάντα και παντού Αποφύγετε τις καμπάνες και τα σχεδιάκια που μπορεί να βρίσκονται παροδικά στη μόδα και επιλέξτε ένα απλό μαύρο παντελόνι στα μέτρα σας. Είναι από τα διαχρονικά ρούχα που επαληθεύουν την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου.

5. Ένα λευκό ή μαύρο T-Shirt μπορεί να σε σώσει την τελευταία στιγμή και μην ξεχνάτε ότι είναι πάντα στη μόδα. Απόφυγε τις στάμπες και τα λογότυπα για να μπορείς να το φοράς μέχρι να…λιώσει για να παραμένει διαχρονικό.. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι ένα πετυχημένο σύνολο ολοκληρώνεται με τα αξεσουάρ. Ένα ωραίο φουλάρι ή μια ωραία ζώνη θα μπορούσε να αναδείξει ακόμα περισσότερο το ντύσιμο σου.

6. Μαύρες γόβες στιλέτο με την προϋπόθεση πάντα ότι μπορείς να τις περπατήσεις Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα άνετο παπούτσι, αλλά συνδυάζεται σχεδόν με όλα. Αν δε μπορείς να τις περπατήσεις και σε δυσκολεύουν τότε προτίμησε πιο χαμηλή γόβα ώστε να νιώθεις άνετα. Αποφύγετε να τις φοράς τις πρωινές ώρες και αν η εργασία σου έχει αρκετή ορθοστασία.

7. Ένα ζευγάρι μπεζ ή μαύρες μπαλαρίνες μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες τις ημέρας εκτός από τη βραδινή σου επίσημη έξοδο. Ακόμα μπορείς να τις έχεις κρυμμένες στην τσάντα σου και σε περίπτωση που κάποια στιγμή σε “χτυπήσουν” τα παπούτσια σου να τα αντικαταστήσεις με τις υπέροχες μπαλαρίνες σου.

8.) Η τάση των parka συνεχίζει και φέτος να είναι στη μόδα, ιδικά τα χακί με χρωματιστές γούνες από μέσα. Είναι πολύ ζεστό όταν η επένδυση γούνας είναι καλής ποιότητας ιδανική για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Εκτός από το parka, ένα μάλλινο πουλοβεράκι είναι πάντα απαραίτητο ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Επιμέλεια :

Queen Boutique Χαλάνδρι

2106823777

www.STYLE-RULES.com