4 Chic τρόποι να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου… και το φθινόπωρο

4 Chic τρόποι να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου… και το φθινόπωρο

Το ανάλαφρο φλοράλ φορεματάκι που σε έβγαλε ασπροπρόσωπη όλο το καλοκαίρι, μπορεί να κάνει το ίδιο και το φθινόπωρο. Φορώντας από μέσα ένα ζιβάγκο που φέτος θα είναι και πάλι της μόδας, και συνδυάζοντας το με μποτίνια και με μια τσάντα animal print, θα αποκτήσεις ένα look καινούριο, φθινοπωρινό και με πολύ στυλ.

Η φούξια φούστα σου, όπως και όλα τα έντονα χρώματα ήταν μια από τις πιο hot τάσεις της καλοκαιρινής μόδας και όπως όλα δείχνουν το ίδιο θα συμβεί και με τη χειμωνιάτικη. Ως τότε εσύ, προκειμένου να μην χάσεις τίποτα από το μοντέρνο look σου, συνδύασε την φούξια φούστα σου με μπλούζα και σακάκι σε ουδέτερους τόνους, καθώς και με αξεσουάρ σε κοντινές αποχρώσεις.

Το τζην σορτσάκι μπορείς να εξακολουθήσεις να το φοράς και τον Σεπτέμβριο αρκεί να το … ντύσεις με μια μαρινιέρα, και από πάνω με ένα jacket ή ένα blazer κίτρινο ή και κόκκινο. Προσοχή φοριέται μόνο με σκούρα σανδάλια, και αν ο καιρός είναι πολύ δροσερός με καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Απογείωσε την εμφάνιση σου με ένα μαντήλι και μια μεγάλη εντυπωσιακή τσάντα στην ίδια απόχρωση με τα σανδάλια.

Πηγή: www. glamour.com