ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13!

Δευτέρα 09:13,12 Ιουνίου 2017
ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13!

Τι μας φανερώνει η αριθμολογία της μέρας; - Είναι ο αριθμός 13…’’γρουσούζικος’’;

Σύμφωνα με την κρατούσα άποψη η μέρα αυτή απέκτησε αρνητικό χαρακτήρα από την Άλωση της Πόλης από τους Σταυροφόρους την Τρίτη 13 Απριλίου του 1204.

Η πραγματικότητα είναι ότι, η δυναμική αυτής της ημέρας είναι ιδιαίτερα  υψηλή με  σημαντικό συμβολισμό.

Η ημέρα Τρίτη είναι η μέρα του Άρη ( TUESDAY - Τiws day …Τiw ή Τiwaz η’ Τyr :Σκανδιναβική Θεότητα αντίστοιχη του Θεού Άρη.)

An κάποιο  άτομο  γεννήθηκε την μέρα αυτή είναι “ηγετική” φυσιογνωμία με την έννοια ότι αρέσκεται στο να ξεχωρίζει, να διαφοροποιείται. Είναι άτομο θαρραλέο και οι πράξεις του είναι δυναμικές, έχουν μια γενναιότητα..

Του αρέσει να είναι πρωτοπόρος κι έχει ένα “θερμόαιμο” ταμπεραμέντο που κάποιες φορές τον οδηγεί σε ενέργειες εκρηκτικές και “καταστροφικές”… Ρισκάρει, είναι τυχοδιώκτης κι χωρίς καθόλου υπομονή…

Άρα πρόκειται για μια πολύ ‘’δυνατή’’ μέρα.

Ο αριθμός 13, από την άλλη, είναι όντως …παρεξηγημένος.

Το 13 ( 1+3=4 ) συμβολίζει τον θάνατο και την ανάσταση, την μετατροπή, είναι αριθμός καρμικός. Η ατομικότητα ( ο αριθμός  1)  πρέπει να εκφραστεί - να δημιουργήσει (το 3 είναι ο αριθμός της δημιουργίας) για να εξυψωθεί  και να αναγεννηθεί μέσα από την προσπάθεια που θα κάνει ( το  4 είναι ο αριθμός του έργου, της προσπάθειας, της δομής ).

Παρ’ όλη την δεισιδαιμονία  το 13 μπορεί να γίνει ένας καλός αριθμός για την Αγάπη ( Σύμβολο της Παρθένου Μαρίας στο κέντρο των 12 απόστολων ).

Το 13 αντιστοιχεί στην κάρτα Ταρώ Θάνατος και στο ζώδιο του Σκορπιού. Εδώ τίποτε δεν είναι μεσαίο. Ο αριθμός αυτός απαιτεί τα πάντα ή τίποτα. Θάνατος μεταφορικός μέσα από εκφυλισμό ή δημιουργία μέσα από ολική αναγέννηση.

Η μέρα σήμερα μας μιλά για την  ανάγκη μιας βαθιάς ανανέωσης (13) που πρέπει να κάνουμε με άμεσο δυναμικό τρόπο (Τρίτη ημέρα του Άρη)  παρά για… μαύρες γάτες και κάθε άλλου είδους  προλήψεις…

 

Μάνος Μηκίδης

Αριθμολόγος- Μαθηματικός

e-mail.:man.mikidis@gmail.com

 


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

comments powered by Disqus
Σελίδα 1 από 20
Διαφήμιση

Διαφήμιση