23 μυστικά για το γάμο που ονειρεύεσαι!

Τετάρτη 07:38,15 Μαρτίου 2017
23 μυστικά για το γάμο που ονειρεύεσαι!

 

        Κάντε σωστή αρχή: Διοργανώστε τη δεξίωση σε χώρο με εκκλησία ή αλλιώς επιλέξτε κοντινή εκκλησία στο χώρο της δεξίωσης. Είναι βασικό να μην ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι σας με τις μετακινήσεις.

        Ο χώρος που θα επιλέξετε πρέπει να αποπνέει από την πρώτη στιγμή απόλυτη αίσθηση καθαριότητας , τάξης και αρμονίας.

        Να είστε προνοητικοί. Προτιμήστε χώρο κατάλληλα εξοπλισμένο να αντιμετωπίσει πιθανή διακοπή ρεύματος. Η ύπαρξη γεννήτριας κρίνεται απαραίτητη, καθώς και εσωτερικός χώρος ή στεγασμένα σημεία που να καλύπτουν όλα τα άτομά σας με εναλλακτικό πλάνο, σε περίπτωση βροχής.

        Το parking πρέπει να είναι ευρύχωρο, ασφαλές και με εύκολη πρόσβαση. Οι παρκαδόροι πρέπει να είναι πολυάριθμοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

         Αποφύγετε ανισόπεδες επιφάνειες και γκαζόν. Οι καλεσμένες σας με τακούνια θα σας ευγνωμονούν! 

        Στολίστε την είσοδο του χώρου δεξίωσης, με ένα τραπέζι γλυκισμάτων με κουφέτα και μπεζέδες για το γλυκό καλωσόρισμα. Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική.

        Η ζεστή ατμόσφαιρα είναι βασική προτεραιότητα. Ο χώρος γίνεται αμέσως πιο όμορφος με πολλά κεριά και φανάρια σε διάφορα μεγέθη.

         Διαλέξτε ένα θέμα. Η ομοιομορφία παίζει σημαντικό ρόλο και η προσοχή στις λεπτομέρειες γίνεται αντιληπτή σχεδόν από όλους.

 

 

 

        Μην επιλέξετε πάρα πολύ μεγάλα κομμάτια στολισμού για το κέντρο των τραπεζιών, ούτε πολύ ψηλά. Πρέπει να είναι σταθερά σε περίπτωση αέρα και να μην εμποδίζουν την οπτική επαφή των καλεσμένων.

        Φροντίστε για άνεση. Τα καθίσματα των τραπεζιών σας πρέπει να είναι βολικά. Επίσης ανάμεσα στα τραπέζια καλό είναι να υπάρχουν σωστές αποστάσεις για μεγάλους διαδρόμους.

        Προτιμήστε την απλότητα. Σε όλα τα θέματα.

        Guest list. Τηλεφωνήστε σε όλους τους καλεσμένους για επιβεβαιώσεις. Οι περισσότεροι αμελούν να απαντήσουν στην πρόσκληση, αλλά εσείς πρέπει να είστε σωστά προετοιμασμένοι.

        Μην ξεχάσετε να κάνετε πρόβλεψη και για εφεδρικά τραπέζια ,για καλεσμένους που μπορεί να έρθουν τελευταία στιγμή, ενώ δεν τους περιμένετε.

        Ένας παιδότοπος διαμορφωμένος με παιχνίδια, μπαλόνια και δραστηριότητες για τα παιδάκια, είναι μια καλή ιδέα ,για μια ήσυχη δεξίωση για τους μεγάλους.

         Τιμήστε τους καλεσμένους , δείξτε συνέπεια. Πολύ σημαντικό είναι να μην καθυστερήσετε την είσοδό σας στο χώρο της δεξίωσης. Η μεγάλη αναμονή πριν  την είσοδο των νεονύμφων , κουράζει τους καλεσμένους.

        Ευγένεια και χαμόγελο. Το service πρέπει να είναι γρήγορο και αποτελεσματικό. Το προσωπικό οφείλει να είναι έμπειρο και πρόσχαρο.

         Επιλέξτε menu δίνοντας προσοχή στην ποιότητα των φαγητών. Καλό είναι να αποφεύγετε τα catering οπού το φαγητό μεταφέρεται  και να προτιμάτε χώρους που παρασκευάζουν τα φαγητά στην κουζίνα τους.

 


 

 

        Στον χαιρετισμό των τραπεζιών μην χρονοτριβείτε. Ένα λεπτό στο κάθε τραπέζι είναι αρκετό, αν έχετε να χαιρετήσετε 30 τραπέζια στο σύνολ

        Η πίστα πρέπει να είναι μεγάλη, όχι όμως υπερβολικά μεγάλη γιατί τότε δύσκολα θα γεμίσει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι ο φωτισμός της πίστας με φωτορυθμικά, αλλάζει πάντα την ατμόσφαιρα προς το καλύτερο.

         Χορέψτε με κέφι! Η μουσική είναι πολύ βασικό στοιχείο μιας πετυχημένης δεξίωσης.

        Σφηνάκια! Κανονίστε να περάσουν δίσκοι αρκετές φορές κ απολαύστε τα με τους φίλους σας. Είναι απαραίτητα για το κέφι.

        Αναθέστε σε κάποιον υπεύθυνο να …τρέχει την δεξίωση σας, μην αγχώνεστε εσείς για διαδικαστικές λεπτομέρειες της βραδιάς. Συζητήστε από πριν τις λεπτομέρειες που σκέφτεστε και αφήστε τον έλεγχο και συντονισμό πάνω του.

        Να έχετε καλή διάθεση! Είναι το σημαντικότερο! Η χαλαρή και θετική διάθεση του ζευγαριού πάντα μεταφέρεται και στους καλεσμένους.

  

Μαριέττα Δροσοπούλου

Υπεύθυνη Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Politia Tennis Club & Wedding Market by Politia Tennis Club

www.politiatennisclub.gr/weddingmarket


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

comments powered by Disqus
Δεν υπάρχει Happy End όπως στις ταινίες

Δεν υπάρχει Happy End όπως στις ταινίες

Όταν χωρίζεις με τον πρώην σου Happy End δεν υπάρχει,ούτε φιλία ...

περισσότερα...
To

To "σ αγαπώ" από την αρχή εκπέμπει SOS

Ο άνθρωπος δεν είναι ρομπότ,ούτε έχει ειδικό μηχανισμό στην ...

περισσότερα...
Το

Το "μαζί" δεν κρατάει για πάντα

Θυμάμαι όταν ήμουν πιο μικρή μου έλεγε ο πρώην μου : "Μην ...

περισσότερα...
Μείνε από το παρελθόν όσο πιο μακρυά μπορείς

Μείνε από το παρελθόν όσο πιο μακρυά μπορείς

Οι πρώην δεν είναι φαντάσματα που στοιχειώνουν αν εσύ δεν τους ...

περισσότερα...
Πες αντίο σε καλοκαιρινό φλερτ και καλωσόρισε τον έρωτα του φθινοπώρου

Πες αντίο σε καλοκαιρινό φλερτ και καλωσόρισε τον έρωτα του φθινοπώρου

Αν χαλιέσαι ακόμα για το παρελθόν σου, τότε χάνεις μοναδικές ...

περισσότερα...
Σελίδα 1 από 29
Διαφήμιση

Διαφήμιση