Κάνε το Concealer σου να έχει Διάρκεια με 3 tips!

Τετάρτη 17:38,08 _NOV_ 2017
Κάνε το Concealer σου να έχει Διάρκεια με 3 tips!

 Αυτό το πετυχαίνεις με ένα super foundation με ελαφριά υφή, που δεν φράζει του πόρους και δεν δείχνει ΄΄βαρύ΄΄ στο δέρμα + με ένα πολύ καλό καλυπτικό concealer!

 

Οι περισσότερες γυναίκες βάφονται το πρωί και στο τέλος της ημέρας δεν έχει μείνει τίποτα στο πρόσωπο τους, υπάρχουν όμως 3 απλά tips που μπορούν να κάνουν το concealer να διαρκεί όλη μέρα!

 

 1. Less is more
  Απλώνοντας μεγάλη ποσότητα, μπορεί να καταφέρεις να καλύψεις τις ατέλειες αλλά
   θα έχεις μικρή διάρκεια και μη επιθυμητό αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας.  Άπλωσε μια μικρή ποσότητα με τα δάχτυλά σου ώστε να καλύψεις ακριβώς την περιοχή που θέλεις, χωρίς υπερβολές που θα χαλάσουν την εμφάνιση σου. 

 

 1. Χρησιμοποίησε primer
  Εκτός από τα βλέφαρά σου, το primer ματιών μπορεί να λειτουργήσει ως ιδανική προετοιμασία για το concealer σου, βοηθώντας το να απλωθεί καλύτερα και να μην "σπάσει" στη διάρκεια της ημέρας. 

 

 1. Κάλυψέ το με πούδρα
  Ακόμη και το πιο ανθεκτικό concealer της αγοράς θα αρχίσει να φεύγει μετά από αρκετές ώρες. Πέρασε μια λεπτή στρώση πούδρας πάνω από το makeup σου για να το σταθεροποιήσεις και να αποφύγεις τη γυαλάδα. 

 

Μωρέ Κων/να

Αισθητικός – Κοσμητολόγος

 

 

 Η Κωνσταντίνα Μωρέ είναι Αισθητικός και αποφοίτησε το 2011 από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών, του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας. Έκτοτε εργάζεται συνεχόμενα σε κέντρα αισθητικής, αποκομίζοντας εκτεταμένη εμπειρία τόσο θεωρητική όσο και πρακτική, δίνοντας λύση σε πολλά αισθητικά προβλήματα γυναικών και ανδρών.

Ειδικότερα, ασχολείται με εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματοςμεθόδους αποτρίχωσης, massage και νυφικό μακιγιάζ.
Συμμετέχει, τακτικά, σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες  και σεμινάρια. Έχει μετεκπαιδευτεί, σε προηγμένες τεχνικές αντιγήρανσης προσώπου και μεσοθεραπείας στην αισθητική, ενδερμολογίας στο πρόσωπο και στο σώμα και σε εξειδικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών Laser για μόνιμη αποτρίχωση και ανάπλαση του δέρματος.
Επιπλέον, έχει λάβει τις απαραίτητες γνώσεις στο Spa Marketing και στις τεχνικές πώλησης και δημιουργίας events στο Spa.
Μέλημά της είναι η συνεχής κατάρτιση και παρακολούθηση νέων τεχνολογικών μεθόδων για να προσφέρει πάντα τις ιδανικότερες λύσεις με το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Είναι μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος.
Είναι ιδρύτρια και επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου αισθητικής Skin & More στην Αθήνα.
 
Sitehttp://www.skin-n-more.gr/
Facebookhttps://www.facebook.com/skinandmoreathens/
Instagram : https://www.instagram.com/constantinamore/
 
Bloghttps://plus.google.com/115612092728882040334
Foursquarehttps://foursquare.com/v/skinmore/58693938a36ecd3c2d2c0659

 

 

 

 


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

comments powered by Disqus
Σελίδα 1 από 18
Διαφήμιση

Διαφήμιση