Τολμήστε να πείτε.. "Σ αγαπώ"

Τρίτη 09:05,06 Δεκεμβρίου 2016
Τολμήστε να πείτε..

«Αυτό που έμαθα περισσότερο από όλα είναι είναι να ζεις και να αγαπάς καθημερινά, σαν να είναι η τελευταία μέρα σου στη ζωή. Διότι, μια μέρα, θα είναι η τελευταία».

Να μην φοβάσαι να μοιράζεσαι να συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Να μην αναβάλλεις να πεις το "σ αγαπώ". Να τολμάς να πεις πόσο σημαντικός είναι ένας άνθρωπος για σένα.Να μην ντρέπεσαι να ζητήσεις συγγνώμη. Να Να μην ζεις για το αύριο. Και να που όλοι μας είμαστε ίσοι μπροστά του...

Ο αγαπημένος μου ηθοποιός Λίαμ Νίσον αρκετα χρόνια αργότερα  για το θάνατο της γυναίκας του με τρόπο συγκλονιστικό  και θυμίζει  ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο .

«Λένε ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάσεις κάποιον που αγαπάς. Κάποιον που μεγάλωσες μαζί του και τον είδες να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Κάποιον που σου έδειξε πώς να αγαπάς. Είναι το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε κανέναν. Η σύζυγός μου πέθανε απροσδόκητα. Μου έφερε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για μένα. Αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν σύζυγός μου, με έμαθαν πώς να αγαπάω άνευ όρων.

Πρέπει να σταματάμε και να λέμε στους συντρόφους μας πόσο ευγνώμονες είμαστε. Επειδή, η ζωή είναι πολύ σύντομη. Περάστε χρόνο με τους συντρόφους σας.

Συμπεριφερθείτε τους καλά. Διότι, μια μέρα, όταν κοιτάξετε το τηλέφωνό σας, δεν θα είναι πια στις επαφές σας.

Αυτό που έμαθε περισσότερο από όλα είναι είναι να ζεις και να αγαπάς καθημερινά, σαν να είναι η τελευταία μέρα σου στη ζωή. Διότι, μια μέρα, θα είναι η τελευταία.

Ρισκάρετε και ζήστε τη ζωή σας. Πείτε καθημερινά σε εκείνους που αγαπάτε, ότι τους αγαπάτε. Μην θεωρείτε καμιά στιγμή δεδομένη. Η ζωή αξίζει να την ζεις».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε πει για την απώλεια της συζύγου του:

«Στο σπίτι μας στη Νέα Υόρκη, όποτε ακούω την πόρτα να ανοίγει, γυρίζω το κεφάλι μου και νομίζω πως θα την ακούσω. Ειδικά τα πρώτα χρόνια, κάθε φορά που άνοιγε η πόρτα, πίστευα ότι θα είναι εκείνη. Ακόμα και τώρα, μόλις ακούσω την πόρτα, το κεφάλι μου γυρίζει αυτόματα και περιμένω να την αντικρίσω...».

 «Της είπα ότι την αγαπώ. Δεν ξέρω αν μπορούσε να με ακούσει. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή. Της είπα μωρό μου, δεν θα γυρίσεις από αυτό, έσπασες το κεφάλι σου...».

 


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

comments powered by Disqus
«Στροφή» στην καριέρα; Ποτέ δεν είναι αργά!

«Στροφή» στην καριέρα; Ποτέ δεν είναι αργά!

Στις περισσότερες βιογραφίες επιτυχημένων ανθρώπων ένα κοινό ...

περισσότερα...
Osho: Η ζωή είναι, απλά μαθηματικά. Παίρνεις εκείνο που σου αξίζει!

Osho: Η ζωή είναι, απλά μαθηματικά. Παίρνεις εκείνο που σου αξίζει!

Θέλεις χρήματα και εσωτερική αρμονία ;Ζητάς πάρα πολλά. Κάτι ...

περισσότερα...
Αχ αυτές οι ανατροπές....

Αχ αυτές οι ανατροπές....

Λένε πως  μερικά δευτερόλεπτα αρκούν για να αλλάξουν τη ζωή ...

περισσότερα...

"Στη πολιτική πρέπει να το βουλώνεις, να ανέχεσαι πράγματα, να αντέχεις στο ξύλο."

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του : "Ημουν κι εγώ εκεί"ο ...

περισσότερα...
Σελίδα 1 από 5
Διαφήμιση

Διαφήμιση